RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Виннице
  4. Резюме Проектант в
  5. Проектант
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Проектант

Заблокировано
 29 декабря 2020  Город: Винница
Возраст:39 лет
Режим работы:дополнительный заработок
Рубрики: Производство; Другие предложения
 Состою в браке  Есть дети 

Описание

Контактна інформація

Мошноріз Микола Миколайович.

Проживаю у м. Вінниця, Україна.

Мета: бажаю отримати навички роботи проектувальника електромеханічних систем та систем автоматизації технологічних процесів з гнучким режимом роботи. Маю науковий ступінь кандидата технічних наук, ступінь магістра електромеханіки, бакалавра з електромеханічних систем автоматизації та електроприводів; вільно володію ПК (Autocad, Mathcad, MS Word, Excel, Visio); відповідальний; здібний до навчання.

Кваліфікація. Вмію оформляти пояснювальні записки використовуючи засоби автоматизації MS Office; володію всіма можливостями графічного редактора MS Visio для побудови схем та креслень; вмію використовувати основні можливості Autocad та Autocad Electrical для розробки конструкторської документації; програмую контролери Siemens лінійки S-200 (StepSim MicroWin), програмовані логічні реле Logo (LogoSoft Comfort); маю базові навики у програмуванні мікропроцесорної техніки промислового призначення в середовищі LAD; маю базові навики у розрахунку та виборі обладнання для систем промислової автоматизації (Siemens, Schnaider Electric); знаю принципи керування та особливості роботи типових виробничих механізмів (насоси, вентилятори, транспортні механізми, підйомні механізми, транспортуючі механізми, металорізальні); досконало володію інформацією щодо систем керування насосним обладнанням та насосними станціями (мною захищена дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук по темі «Методи та засоби оптимізації роботи електроприводів насосної станції водопостачання»).

Досвід роботи. Працюю доцентом кафедри Електромеханічні системи автоматизації в промисловості і на транспорті Вінницького національного технічного університету з 2012 року. В університеті працюю з 2005 року. Виконую обов’язки заступника завідувача кафедри з навчально-методичної роботи. Займаюся викладацькою діяльністю, науковою роботою (пишу наукові статті) методичною роботою (пишу методичні вказівки, навчальні посібники), та іншими роботами по кафедрі (адмініструю сайт кафедри (Joomla), веду сторінку кафедри в Facebook, розробляю лабораторну базу (розробив 3 стенди по системах водопостачання, 4 стенди з електричних апаратів та монтажу електротехнічних пристроїв, 3 стенди з виконання квартирних проводок, стенд з визначення несправності електричних асинхронних двигунів тощо). Є співавтором трьох навчальних посібників, а саме: «САПР електромеханічних систем автоматизації в промисловості і на транспорті», «Монтаж та налаштування електромеханічних пристроїв», «Автоматизований електропривод типових виробничих механізмів». За час роботи в університеті розвивав напрям підготовки кваліфікованих робітників з робітничої професії за шифром 7241 – «Слюсар-електромонтажник».

Освіта. У 2003 р. закінчив навчання з робітничої професії 7241 - «Слюсар-електромонтажник», отримав посвідчення 2-ї групи допуску до роботи в електроустановках і диплом слюсаря-електромонтажника 2-го розряду.

У 2005 р. закінчив бакалаврат за спеціальністю "Електромеханічні системи автоматизації та електропривод" і отримав диплом бакалавра електромеханіки з відзнакою.

У 2006 р. закінчив магістратуру наукового спрямування і отримав диплом магістра електромеханіки.

У 2009 р. закінчив аспірантуру за наукової спеціальністю "Електротехнічні комплекси та системи" та вчасно подав у спеціалізовану вчену раду кандидатську дисертацію і захистив її 23 квітня 2010 р.

У 2016 р. рішенням Атестаційної колегії отримав вчене звання доцента.

Додаткова інформація: вільно володію ПК; володію сліпим набором тексту; маю посвідчення водія категорії В; маю сертифікат офіційного інсталятора системи EASY KNX BY HAGER (сертифікат ДП «ПОЛО-Електрообладнання» від 21 вересня 2017 р.).

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх