RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Виннице
  4. Резюме Архітектор в
  5. Архітектор
Предложить вакансию
Сікора Сергій

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Архітектор

Заблокировано
24 999 грн.
 12 сентября 2023  Город: Винница
Возраст:48 лет
Режим работы:полный рабочий день, частичная занятость, разовая работа
Рубрики: Дизайн, творчество; Строительство, архитектура
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

архітектор-спеціаліст
Пп "Інвест-Сервіс" (Проектування в будівництві), Вінниця
05.2004 − 06.2018 (14 лет 1 месяц)

Маю досвід розробки житла ( малоповерхового, - середньоповерхов. та висотного (як для нашого міста), також громадських та промислових будівель та споруд. Деякі проекти виконую самостійно, можливо як ГАП. Маю досвід обмінних робіт та складання "Обмінних креслень", написати "Висновок" щодо відповідності побудованого ДБН та усунення/заходи невідповідностей/недоліків. Якщо необхідний сертифікат - готовий отримати (для СС1 (архітектура будівель та споруд) та СС2 (Містобудування) - за направленням підприємства.

 Есть рекомендации с данного места работы
архітектор-спеціаліст
ПП "Євробілд" (Архітектурне проектування та дизайн для будівництва.), Винница
01.2004 − 12.2005 (1 год 10 месяцев)

Архітектурне проектування та дизайн для будівництва, макетування, Супровід проектів в державних департаментах арх-ри, "Авторський нагляд" на будівництві. Обміри та складання "ОК" для реконструкцій.

Кресляр- технік
ПНВІП "Струм" (Будівництво та проектування для будівництва), Винница
04.2001 − 12.2003 (2 года 7 месяцев)

Креслення в ArchiCad та AutoCad після ескізів інженера-конструктора та конструкторських розрахунків, роздрук та комплектація проектів.

Образование

КНУБіА (Киев)
архітектурний
полное высшее, 09.1994 − 06.2001 (6 лет 9 месяцев)
ВСТ
ПГС
средне-специальное, 09.1991 − 03.1994 (2 года 5 месяцев)
ВДХШ (Винница)
Художник. Художник-технік.
, 09.1988 − 05.1992 (3 года 7 месяцев)

Знание языков:

Английский - Средний
Дополнительно: з Google translater середній рівень достатній

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: владение компьютером, ArchiCAD, AdobePhotoshop,MikrosoftWord, Autocad (невелики корективи, роздруківка)
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: специализируюсь на архитектуре зданий и сооружений, разбираюсь в архитектурных конструкциях, зовнішній рекламі та рекламному дизайні владение программами ArchiCAD, AutoCAD, AdobePhotoshope, Microsoft Word, портфолио, реализованные объекты, опыт архитектурной визуализации и макетирования, согласования проектной документацииархитектурный факультет КНУБіА (Київ), диплом "специалиста", специальность "градостроительство"Винницкий строительный техникум, специальность "ПГС", Винницкая художественная школа. Додаткові (суміжні спеціалізації) - проектування розділів "Тх" для житла та простих громадських закладів. Знаюсь на мистецтві - живопис, графіка, скульптура (сучасні та інші класичні напрямки) - можу виконати деякі роботи в подібних напрямках, реклама, конструкції для зовнішньої реклами, вивіски, стелли. В Adobe Photoshop виконую постобробку та деякі оформлювальні роботи (художні, рекламні, банери, логотипи і т.п.) Роботи для створення сайту (дизайнерське оформлення, текстовки). Прості роботи в розробці корпусних меблів з ДСП та натур. деревини. Проектні роботи з благоустрою з елементами та ТЕП архітектурно-ландшафтного дизайну та складання паркового розпланування та елементів паркового благоустрою - паркових малих архітектурно/художніх форм, освітлення і т. п. проектні роботи. Складання теоретичних проектів, каталогізація наробок, створення банерів та рекламних статей- текстів в періодику. ПОРТФОЛІО - розміщено об'ява в "РіА Вінниця" - безкоштовні приватні оголошення - "Послуги" - "Будівництво та ремонт" - "Проектні роботи" - об'ява "Новації, традиції та арх-ра" (арх. Сергій т. (097) 341-72-28)
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: повна, неповна занятість, можлива дистанційна (є можливість), разова чи відрядна робота, робота за контрактом;

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх