RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Руководитель отдела продаж в Киеве
  5. Руководитель отдела продаж
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Руководитель отдела продаж

Заблокировано
25 000 грн.
 10 сентября 2020  Город: Киев
Возраст:36 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Руководство; Торговля, продажи, закупки; Транспорт, автосервис
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам

Описание

Резюме

Ільченко Сергій Володимирович

Дата народження: 16.01.1988

Адреса проживання: м. Київ


Освіта:

вересень 2005 – червень 2010 ЧДТУ (Черкаський державний технологічний університет), базова вища освіта за напрямком «Електротехніка», кваліфікація – бакалавр з електротехніки.


Досвід роботи:


листопад 2009 – травень 2012 – ТОВ «Профіпартс» - діяльність компанії: продаж запчастин до вантажних автомобілів, автобусів і причепів європейського виробництва. Посада менеджер зі збуту. В процесі роботи на посаді менеджера з продажу в період з 2011 року приймав участь в відкритті регіональних представництв, а також працював в відділі по рекламаціям.

Посада менеджера з продажу мала наступні обов’язки: пошук клієнтів (холодні дзвінки), підбір запасних частин за допомогою оригінальних програм, паперових і PDF каталогів для автомобілів, автобусів і причепів європейського виробництва (MAN, DAF, RENAULT, MERCEDES, IVECO, VOLVO, BPW, SAF, MERITOR та інші), контроль дебіторської заборгованості.

При участі в відкритті регіональних представництв в обов’язки входило навчання нових співробітників, налагодження процесів для функціональної дієздатності регіонального представництва, пошук і здійснення візитів до клієнтів (активні продажі), в відділі по рекламаціям в обов’язки входило прийом, оформлення запчастин від покупців з претензіями відносно якості і супровід до надання відповіді покупцям.


травень 2012 – січень 2016 - ТОВ «Профіпартс» - діяльність компанії: продаж запчастин до вантажних автомобілів, автобусів і причепів європейського виробництва. Посада «Начальник відділу регіональної мережі». В обов’язки входило відкриття і розвиток регіональних представництв: аналіз потенціалу регіонів, пошук приміщень, персоналу, навчання персоналу, планування, формування і супроводжування складських запасів, активні продажі. Паралельно з посадою «Начальника відділу регіональної мережі» поєднував керування одною з філій компанії в період з 2014 по 2016 роки. В підпорядкуванні 20 – 25 співробітників з шести регіональних представництв.


січень 2016 - листопад 2016 - ТОВ «Профіпартс» - діяльність компанії: продаж запчастин до вантажних автомобілів, автобусів і причепів європейського виробництва. Посада «Директор з продажу».


листопад 2016 – січень 2019переведений з компанії ТОВ «Профіпартс» в компанію ТОВ «Профіпартс Україна» діяльність компанії: продаж запчастин до вантажних автомобілів, автобусів і причепів європейського виробництва. Посада «Директор з продажу». В обов’язки входило: контроль за діяльністю існуючих регіональних представництв і відкриття нових представництв, планування планів продаж і бюджету в цілому, активні продажі, контроль за дебіторською заборгованістю, ведення звітності.


січень 2019 - червень 2020 – ТОВ «Профіпартс Україна» діяльність компанії: продаж запчастин до вантажних автомобілів, автобусів і причепів європейського виробництва. Посада «Головний контролер». В обов’язки входило: контроль за діяльністю всіх підрозділів компанії (продажі, склад, логістика, аналітика і закупка товарних запасів), адміністрування і розвиток інтернет-магазину.


Тренінги:

  • - Студія «Бізнес-майстер» - Тема: «Активні продажі».
  • - Компанія «Богуш Тайм» - Тема: «Тайм-менеджмент. Управління часом і делегування»
  • - Бізнес-тренер: Михайлова Катерина – Тема: «Управління запасами на підприємстві»
  • - Бізнес-тренер: Хлопонін Ігор – Тема: «Майстерність продажів від «А» до «Я»»


Професійні навички:

  • - знаю будову вантажних автомобілів, причепів і автобусів європейського виробництва: MAN, DAF, RENAULT, MERCEDES, IVECO, VOLVO, BPW, SAF, MERITOR;
  • - володію знаннями в сфері виробників, постачальників запасних частин до вантажних автомобілів, причепів і автобусів європейського виробництва;
  • - маю навички по АВС аналізу;
  • - впевнено володію Excel, Microsoft Word;
  • - налагодження роздрібного і оптового збуту товарів;
  • - ділове спілкування;
  • - управління персоналом;
  • - вміння швидко і адекватно оцінювати ситуацію і приймати відповідні рішення;
  • - наполегливість в досягненні цілей.


Додаткова інформація:

  • - одружений, маю 2-х дітей;
  • - наявність водійського посвідчення категорій А,В,С;
  • - наявність особистого автомобіля.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх