RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Полтаве
  4. Резюме Руководитель, ведущий специалист в
  5. Руководитель, ведущий специалист
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Руководитель, ведущий специалист

Заблокировано
15 000 грн.
 23 апреля 2019  Город: Полтава
Возраст:38 лет
Режим работы:полный рабочий день, посменная работа, плавающий график работы
Рубрики: Логистика, доставка, склад; Руководство
Готов к командировкам

Опыт работы

инспектор охраны
ЧП "Явир-2000" (Охрана и безопасность), Полтава
01.2010 − 03.2019 (9 лет 1 месяц)

Телефон: 050-614-68-10

Електронна пошта - vlad.lucenko1986@gmail.com

Луценко Владислав Миколайович

Про себе

Народився 20 лютого 1986 р. в м. Полтава, Україна.

Спеціаліст з кваліфікації правове регулювання економіки підприємства. Магістр з кваліфікації державна служба.

Сімейний стан

Не одружений.

Освіта

У 2003 р. закінчив ЗОШ I-III ст.

З 2003 – 2008 р. у ПНТУ ім. Ю.В. Кондратюка отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правове регулювання економіки підприємства» та здобув кваліфікацію – спеціаліст з економіки підприємства.

З 2009 – 2011 р. заочне відділення Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького спеціальності «Державна служба», здобув кваліфікацію магістра державної служби.

Досвід роботи

Був зареєстрований як підприємець від 17.10.2005 р. Маю досвід складання та подання звітів в ДПІ, пенсійний фонд та інші фонди в електронному вигляді.

З жовтня 2008 р. по січень 2009 р. працював на посаді оператора комп’ютерного набору в ДПІ за цивільно-правовою угодою. 21 січня 2009 р. призначений на посаду державного податкового інспектора відділу оподаткування фізичних осіб. 24 лютого 2009 р. переведений на посаду старшого державного податкового інспектора цього ж відділу. 18 серпня 2009 р. – 03 серпня 2010 був переведений і працював на посаді старшого державного податкового ревізора-інспектора цього ж відділу.

З серпня 2010 р. – лютий 2011 р. мав досвід в підприємницькій діяльності в сфері перевезення вантажів, а також в сфері торгівельно-закупівельної діяльності продуктів харчування.

З лютого 2011 р. – грудень 2011 р. працював на посаді директора приватної юридичної фірми. Маю досвід складання позовних заяв до суду, а також проведення досудового слідства.

З січня 2012 р. – жовтень 2012 р. охоронна компанія ПП «Явір-2000». Працював на посаді менеджера з персоналу. Маю досвід кадрової роботи з підбору персоналу, проведення співбесід, контроль персоналу, ведення відповідної документації.

З жовтня 2012 р. по березень 2019 р. працював на посаді інспектора охорони в охоронній компанії ПП «Явір-2000». Маю вагомий досвід в охороні об’єктів як вахтовим так і стаціонарним методом охорони. В безпосередньому підпорядкуванні перебувало більше 100 осіб. Здатний повністю організувати охорону об’єктів будь-якої складності: визначення основних пріоритетів, організація системи постів охорони, побудова схем та маршрутів патрулювання, організація відеоспостереження, здійснення перевірок несення служби на об’єктах охорони. Маю широку активну базу людських ресурсів для здійснення охоронної діяльності. За час роботи забезпечував повну організацію охоронної діяльності наступних об’єктів ТОВ «Васілко» с. Давидівка, ТОВ «Кристал» м. Костянтинівка, ПАТ «Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат» м. Марганець, ПАТ «Орджонікідзевський гірничо-збагачувальний комбінат» м. Покров, ПАТ «Запорізький завод феросплавів», ПАТ «Дніпроспецсталь» м. Запоріжжя.

Знання мов

Рідні мови українська та російська, англійська середній рівень.

Комп’ютерні знання

Впевнено володію сучасною комп’ютерною технікою, вмію контролювати і здійснювати операції по розрахункам з ПК. Оболочка: Windows, Linux. Програми: Microsoft Office (Word, Excel), Бест-звіт, ТАХ, АІС, 1С, Аудит, ЛІГА, Персонал, Приват-док та інші.

Ділові якості

Відповідальний, уважний, маю схильність до швидкого та ефективного засвоєння інформації, старанно ставлюся до роботи, комунікабельний, пунктуальний, тактовний, стриманий, ініціативний, організований, цілеспрямований, вмію співпрацювати в колективі, не маю шкідливих звичок.

Життєві цілі

Знайти цікаву роботу, реалізувати свій потенціал у повному обсязі, постійно вдосконалювати професійні навики, цілеспрямовано досягати поставленої мети.

Наявність авто

VW Passat B6

Захоплення

Спорт та комп’ютерна техніка.

Образование

ЧНУ им. Богдана Хмельницкого (Черкассы)
Государственого управления
полное высшее, 09.2009 − 06.2011 (1 год 9 месяцев)
ПНТУ им. Ю. Кондратюка (Полтава)
Финансово-экономический
полное высшее, 09.2003 − 06.2008 (4 года 9 месяцев)

Знание языков:

Английский - Ниже среднего

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх