RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве, Резюме в Львове, Резюме в Ивано-Франковске, Резюме в Днепре
  4. Резюме Руководитель, юрист в Киеве
  5. Руководитель, юрист
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Руководитель, юрист

Заблокировано
30 000 грн.
 19 сентября 2022  Город: Киев
 Готов к переезду в: Львов, Ивано-Франковск, Днепр
Возраст:35 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, плавающий график работы
Рубрики: Руководство; Телекоммуникации и связь; Юриспруденция, право
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам

Описание


Турчанінов Єгор Олексійович (Turchaninov Yehor), 33 роки

Дата народження 07.10.1988 р.

Народився в м. Маріуполь, Донецької області, громадянин України


Освіта: повна вища

Володіння мовами: українською, російською - володію вільно, англійська - базовий рівень (В-1).


Освіта, згідно отриманої спеціальності:

Спеціальність «Право»


Інститут землевпорядкування та інформаційних технологій при Національному Авіаційному університеті, м. Київ 2006 - 2010 р., кваліфікація «Бакалавр права»;

Спеціальність «Правознавство»


Маріупольський Державний університет, м. Маріуполь 2010 - 2011р., кваліфікація «Спеціаліст правознавства»;

Строкова військова служба в Збройних Силах України

військова частина А0666, смт. Чорноморське, Одеська область, 2011 - 2012р.

Військова спеціальність - інженер-сапер.

Маю власне авто, посвідчення водія категорії «А», «А1», «В», «В1» (досвід керування транспортними засобами більше 15 років).


Трудовий стаж:


1. Дизайнер в поліграфічній фірмі «Кармен» м. Київ (2008-2009 рік) - проведення переговорів з клієнтами, створення макетів запрошень, плакатів, візиток, логотипів, нанесень інформації на предмети.


2. Адміністратор у ПП Кошарний М.М. база будівельних матеріалів та вантажних перевезень «НикКирпичНик» м. Маріуполь (2010-2013 рік) - контроль за виконанням діяльності співробітниками підприємства, контроль відвантаження товару, перевірка та складання цивільно- правових договорів, актів, маршрутних листів для водіїв, підрахунок наявних товарів та планове замовлення поповнень.


3. Помічник адвоката «Маріупольська колегія адвокатів» м.Маріуполь (2012- 2015роки) - прийом громадян, консультування, складання позовних, апеляційних, касаційних заяв, оскарження постанов та протоколів винесених працівниками контролю за дотриманням правил дорожнього руху, представництво у судах, ведення цивільних, сімейних, господарських, житлових справ, кредитні та договірні суперечки, захист клієнта у суді.


4. Юрист ТОВ «НВК «ФОРМАТ» м.Маріуполь (2015-2016 рік) проведення переговорів, досудове врегулювання спорів, проведення судових засідань, співпраця з державними органами, перевірка, створення та укладання господарських договорів з контрагентами, претензіонно-позовна робота, складання запитів, складання відповідей на запити, участь у тендерних закупівлях з надання телекомунікаційних послуг, та продажу телекомунікаційного обладнання, врегулювання будь-яких питань з державними органами.


5. Директор ТОВ «НВО «ФОРМАТ» м.Маріуполь (з 2016 - працював на займаній посаді до 28.02.2022 року, на початку військових дій у місті, але оформлений по сьогоднішній день). Основний напрямок діяльності – юридичне обслуговування груп компаній ™«ФОРМАТ». Обслуговування включає в себе: реєстрацію ТОВ та/або ФОП «під ключ», юридичний супровід, представництво у цивільних та господарських судах України, претензійно-позовна, консультативна діяльність, вирішення питань з банками, податковою інспекцією, українськими платіжними системами та термінальною мережею, контроль та укладання договорів з контрагентами, робота с запитами від державних органів, установ та організації, надання відповідей, ведення переговорів, купівля-продаж об’єктів нерухомості, автомобілів.


Не маю шкідливих звичок, відповідальний, виконавчий, швидко навчаюсь та освоюю нову посаду з відповідними вимогами до неї.

Хобі: Надання безкоштовної юридичної допомоги малозахищеним верствам населення, ведення юридичної групи у мережі Facebook з корисними порадами.


Захоплення: Мотоспорт, подорожі, активний відпочинок

Вільно володію ПК та відповідними програмами для виконання обов’язків.

Бажана зайнятість: - повний робочий день, гнучкий графік

Бажана заробітна плата - від 30000 гривень на місяць.


Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх