RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Повар-универсал в Киеве
  5. Повар-универсал
Предложить вакансию
Резюме Повар-универсал
Жук Богдан

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Повар-универсал

Заблокировано
900 грн.
 23 февраля 2021  Город: Киев
Возраст:41 год
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Ресторанный бизнес, кулинария
 Состою в браке 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

повар
Готель
09.2020 − 12.2020 (2 месяца)
шеф-повар
Ресторан
03.2017 − 09.2018 (1 год 6 месяцев)
повар
Готель-бутік
03.2010 − 03.2016 (6 лет )
шеф-повар
Ресторан
03.2008 − 10.2009 (1 год 7 месяцев)
Готель
02.2003 − 08.2007 (4 года 6 месяцев)

повар 5 розряда

Образование

Проф.тех.училище
повар 4 розряда
средне-специальное, 04.1996 − 06.1999 (3 года 2 месяца)

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Майстер-кухар

Жук Богдан Васильович

Дата народження: 24.10.1982р. м. Київ

Контактний телефон: моб. 8066-644-08-72

з/п: від 900 грн/день

стан: одружений

Спеціальність: кухар 5 розряду

2002-2003рр. «Бізнес-Сервіс 2000»- кухар 4 розряду

Обслуговування: фуршетів, банкетів, барбекю, кейтеринг.

2003-2007рр. «Русь Інтернешнл» (готель Русь)- кухар 5 розряду

Приготування основних страв.

2006р.- Нагороджений почесною грамотою за участь у 1 конкурсі професійної майстерності серед кухарів ресторану Готелю «Русь»

2006р.- Учасник конкурсу Міжнародного фестивалю з кулінарного мистецтва в Україні. Нагороджений дипломом 3 ступеню у номінації «Оригінальна основна страва»

2007р.- Нагороджений почесною грамотою за участь у 2 конкурсі професійної майстерності серед кухарів Готелю «Русь»

2007р.- Золотий та бронзовий призер 2 Інтернаціонального кулінарного конкурсу в Греції (Кріт)

2007р.- Нагороджений почесною грамотою за - Вагомий особистий внесок в розвиток готельного господарства м. Києва.

2008р. «Ресторан Козацький» - старший кухар

2010р. готель «Оберіг» - старший зміни

2013р. готель-бутік «Рівьера» - кухар

2015р. готель "Премьер Палас" ресторан "Атмосфера" (сезон)

2017 ресторан "Башня Мерліна"- шеф-кухар

2020рік су-шеф кафе кондитерська "Пікнік"

2020р. кухар-фріланс,су-шеф, шеф "Козачок" єтоно-ресторація. Творчийпідхід до справи. Вміння швидко навчатися. Відповідальність

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх