Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
    1. Работа в Украине
    2. Резюме
    3. Резюме в Киеве , Резюме в Харькове , Резюме в Львове , Резюме в Одессе
    4. Резюме Технолог з впровадження нових харчових виробів в Киеве
    5. Технолог з впровадження нових харчових виробів
    Предложить вакансию
    Резюме Технолог з впровадження нових харчових виробів
    Шилко Сергій

    Professional resume Профессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация. Технолог з впровадження нових харчових виробів

    Заблокировано
    25 000 грн.
     10 апреля   Город: Киев
      Готов к переезду в: Харьков, Львов, Одесса
    Возраст: 45 лет
    Режим работы: полный рабочий день, удаленная работа, частичная занятость
    Рубрики: Производство; Ресторанный бизнес, кулинария; Работа за рубежом
     Состою в браке   Есть дети  Готов к переезду в:
    или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

    Опыт работы

    технолог
    кондитерські, молочні, снекові, олійно-жирові (консалтинг, проектування, виробництво, сертифікація), Киев
    04.2018 − По настоящее время (3 года )

    технолог впровадження, проектний менеджер, виготовлення технічної документації,... десятки проектів за минулий рік, показник успішності проектів сягає 85%!

     Есть рекомендации с данного места работы

    Образование

    вищі технічні, технікуми
    технологи харчових виробництв
    полное высшее, 09.1975 − По настоящее время (45 лет 7 месяцев)

    Дополнительная информация

    Знание компьютера, программ:  MS Office, 1C
    Личные качества, хобби, увлечения, навыки:  Якщо Ви працюєте над новинками - пропоную робити це разом! Проектно-аплікаційний технологічний консалтинг - бізнес, що за рік вже нараховує десятки запусків! Розробки допоможуть Вам в стислі терміни випустити новинки чи тюнінгувати Ваші продукти, які Ви бачите по-іншому, для чого є багатий технологічний досвід! Тим цікавіше працювати в 2020му, поки закордонні проекти не підняли цінники! Перелік продуктів, що Ви можете втілити, наступний: Кондитерські вироби, а саме: - кондитерські & шоколадні глазурі - пралінові начинки & цукерки - помадні цукерки - сбивні цукерки - жувальні цукерки - пастила, лукум - нуга, двуслойні батони - цукерки «асорті» - мармелад - карамель - шоколад - кріспі - ірис - макарон - маршмеллоу - зефіри, в т.ч. “angel kisses” Термостабільні та нетермостабільні начинки: - начинки фруктові, в т.ч макова - жирові начинки - начинки молочні - Кисломолочні (творожна та імітаційна) - Згущене молоко - Іриска (варене згущене молоко) Борошняні: - печиво - пряники - круасани - мафіни - вафлі - крекер - слойка - торти - хлібобулочні вироби Згущене молоко Сир кисломолочний (творог) Сметана Сметанний продукт Сир твердий Сир плавлений Сирний продукт Сирний десерт Снеки - Батони зернові - Батони жувальні - Батони протеїнові - Каші швидкого приготування - Мюслі - Гематоген Суміші спортивного харчування Функціональні напої Соки та соковмісні напої Вода столова та "солодка" Соуси - кетчупи - майонези - соуси креативні Консервація Вермішель, спагеті Звичайні ціни – розробка та впровадження– 20 -25 тис.грн
    Цель поиска работы, пожелания к месту работы:  Проектна та постійна робота у відділі розробок та впровадження, відділі якоості, посадах технолога, виробничника, ...

    Причина жалобы *

    Опишите коротко суть жалобы *


    Часто ищут

    ↑ Наверх