RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Ученик в Киеве
  5. Ученик
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Ученик

Заблокировано
18 000 грн.
 17 августа 2020  Город: Киев
Возраст:39 лет
Режим работы:полный рабочий день, посменная работа, плавающий график работы
Рубрики: Издательство, полиграфия; Логистика, доставка, склад; Ремонт техники и предметов быта
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам

Опыт работы

Складальник вікон з ПВХ
ТОВ «Макротек Компані» ( віконне виробництво), Бровары
10.2017 − 07.2020 (2 года 9 месяцев)

Фінальна стадія складання вікон, прирізка штапику, контроль готової продукції та роботи віконної фурнітури.

Складальник склопакетів для вікон ПВХ
ТОВ «Вінсо – Вікна» (Віконне виробництво), Бровары
10.2013 − 06.2016 (2 года 8 месяцев)

Весь процес виробництва склопакетів. Розвантаження скла, ручна прирізка скла (3-6 мм та армоване) відповідно до завдання або за власним розрахунком, прирізка дистанційної рамки, складання склопакетів в ручну та на стенді, задувка склопакетів на хот-мелт екструдері. Також ручна прирізка скла на нестандартні склопакети. Складання склопакетів з декоративним шпросом. Навчання учнів за даною спеціальністю.

Складальник склопакетів для вікон ПВХ
ТОВ «Вікносістем» (Віконне виробництво), Киев
07.2009 − 01.2013 (3 года 6 месяцев)

Розвантаження скла, ручна прирізка скла (3-6 мм) відповідно до завдання, прирізка дистанційної рамки, складання склопакетів, замазка склопакетів. Ручна прирізка скла на нестандартні склопакети. Складання склопакетів з декоративним шпросом. Навчання учнів за даною спеціальністю.

Інструктор відділення комплектування ТЦК
152 Територіальний центр комплектування (Кадрова – рекрутингова служба), Киев
07.2006 − 07.2009 (3 года )

Робота з пошуку та оформлення кандидатів на військову службу за контрактом. Участь у рекламних заходах, ярмарках вакансій. Проведення співбесід з бажаючими. Робота з документами потенційних кандидатів, допомога в оформленні.

Також додаткові обов’язки в центрі комплектування: робота з документацією центру на ПК (MS Office), створення доповідей, рекламних виступів, допомога в створенні презентацій, ведення облікових документів центру, тощо.

Образование

Київська державна академія водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного (Киев)
Судноводіння
полное высшее, 09.2001 − 07.2005 (3 года 9 месяцев)

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно), Английский - Ниже среднего, Чешский - Начальный
Дополнительно: Англійську мову самостійно вдосконалюю , бо забувається без практики, чеську мову вирішив самостійно вчити для себе)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: ПК – користувач ( MS Office ( навики забуваються через брак практики та роботі в структурах без потреби в даних навиках), навігація в Internet, робота з пошуковими серверами, тощо. Знання оргтехніки - ксерокс, факс, принтер, сканер.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Відповідально ставлюся до роботи та завдань керівного складу, намагаюся завжди вчасно та максимально якісно виконувати покладені обов’язки. Не конфліктний , пунктуальний, к можливим проблемам чи невідповідностям на робочому місці намагаюся підходити розсудливо та не робити поспішних , необдуманих кроків. За час роботи на інших підприємствах мав досвід навчання нових співробітників, до чого завжди відношуся з терпінням. До нового на робочому процесі намагаюся швидко пристосовуватися і , за потреби, швидко навчатися. Навчання на курсах від підприємства для особистого розвитку завжди підтримую. За час роботи на попередніх підприємствах претензій до своєї роботи не мав, з деякими керівниками й досі підтримуємо добрі відносини, здебільшого звільнявся через бажання розвитку та збільшення заробітної плати.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Не можу сказати, що постійно знаходжу час на свої вподобання, але за можливості не відмовлюся від гри в боулінг, теніс (пінг – понг) , футбол, більярд, також завжди намагаюся читати різноманітну художню літературу , а також дуже мандрувати

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх