RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Львове
  4. Резюме Викладач іноземної мови в
  5. Викладач іноземної мови
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Викладач іноземної мови

Заблокировано
8 000 грн.
  1 июня 2020  Город: Львов
Возраст:59 лет
Режим работы:свободный график работы, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: Наука, образование, переводы

Описание

Я за освітою філолог. Закінчив Львівський національний університет ім. І. Франка – філологічний факультет. Працював в молодіжному міжнародному бюро «Супутник» гідом – перекладачем з чеської, а пізніше польської мов. На цій роботі, властиво, ґрунтовно опанував ці мови, спілкуючись безпосередньо з їх носіями. Після цього довший час співпрацював з різним інституціями, приватними фірмами, фундаціями і неурядовими організаціями, як перекладач з польської мови – Інститутом вільних профспілок країн Східної Європи, Фондом «Відродження» і його польським партнером - Фундацією ім. С. Баторія, забезпечував переклад під час різних семінарів та конференцій.


Викладанням польської мови займаюся з 2002 року. Співпрацював з різними навчальними закладами і приватними мовними школами: АІМ «Інтеграція», ШІМ «Парад мов», АІМ «Галерея мов», Мовний Центр «Еос», Мовний Центр «Лео Лінг». Зокрема викладав польську мову факультативно в колишньому МАУП. З 2016 проводжу корпоративні заняття для працівників корпорації «Міст Груп», а з 2017 року співпрацюю, як викладач польської мови з Львівським консультаційно – освітнім центром Університету Марії Кюрі – Склодовської в м. Люблін.


Мною опрацьовано 4 рівні викладання польської мови – для групових і індивідуальних занять /рівні А1, А2, В1, В2 –С1/. Спеціальні міні – курси: Ділова польська мова, медичного і економічного напрямків, для абітурієнтів мистецьких факультетів польських вузів. Підготовлюю також слухачів до здачі сертифікованих тестів на знання польської мови, до розмови з отримання Карти поляка, польського громадянства. Використовую, здебільшого, польські підручники, а також власні методичні напрацювання. Постійно вдосконалююся, переймаю досвід і опрацьовую нові підручники та методичні розробки, серед іншого, своїх колег по фаху з Люблінського університету.


В умовах карантину почав проводити заняття дистанційно, завдяки чому теж здобув певний досвід.


Стараюся знайти індивідуальний підхід до кожного свого студента, і дуже радію, коли мої слухачі роблять успіхи – опановують граматичну польську мову, починають нею розмовляти, застосовують здобуті знання на практиці і дякують мені за науку.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх