RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Виннице
  4. Резюме Викладач історії в
  5. Викладач історії
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Викладач історії

Заблокировано
10 000 грн.
  3 августа 2020  Город: Винница
Возраст:34 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Наука, образование, переводы
 Состою в браке  Готов к командировкам

Описание

м. Вінниця

вул. Замостянська 25/14

Мета: Заняття викладацькою діяльністю.


Особисті дані: Іскандаров Ренат Ільшатович 1989 року народження, громадянин України, освіта повна вища. Одружений. Дітей немає.


Освіта: У 2011 році закінчив «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за фахом «правознавство». У 2018 році здобув кваліфікацію: бакалавр історії освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки «Історія» професійна кваліфікація вчитель історії.

На даний момент навчаюсь на магістратурі Вінницького державного педагогічного університету ім. М.М.Коцюбинського на факультеті Історія, етнологія та право. Спеціальність історія та археологія.


Досвід роботи: З 2011року працюю на посаді молодшого наукового співробітника відділу науково-освітньої, виставкової і рекламної роботи Вінницького обласного краєзнавчого музею. За час трудової діяльності зарекомендував себе ініціативним, творчим, енергійним співробітником, постійно прагнучим до самовдосконалення. Здійснив підготовку понад 11 наукових статей, нарисів які увійшли до наукових збірок Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського, Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К. А. Тімірязєва та Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. С. Грушевського.

Розробив низку екскурсій та тематичних лекцій, адаптованих для різних вікових груп загальноосвітніх шкіл області, середніх та вищих навчальних закладів. Успішно працював над організацією авторських виставок Вінницького обласного краєзнавчого музею: «Вклоняємось тобі доземно-вчителю.», «В ім’я людини». Спільно з співробітниками музею беру участь в оформленні виставок і експозицій.

Займаюсь збирацькою роботою, за результатами якої щороку до музейних фондів надходить близько 100 музейних предметів із історії, археології, етнографії, природи краю тощо.

За сумлінну працю відзначений подякою Вінницького обласного краєзнавчого музею.


Додаткові відомості: Здатний швидко навчитися новим видам діяльності. Відповідальний. Виконую поставленні задачі керівництва. Маю досвід роботи з ПК.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх