RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Ужгороде, Резюме в Мукачеве, Резюме в Рахове, Резюме в Великом Березном
  4. Резюме Заведующий производством, Технолог в
  5. Заведующий производством, Технолог
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Заведующий производством, Технолог

Заблокировано
40 000 грн.
 23 января 2020  Город: Ужгород
 Готова к переезду в: Мукачево, Рахов, Великий Березный
Возраст:56 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Производство; Руководство
Готова к командировкам

Опыт работы

завідуючий виробництвом
Епіцентр К, кафе (Громадське харчування), Мукачево
09.2011 − По настоящее время (12 лет 7 месяцев)

- керівництво колективом 18-20 чол;

- замовлення продуктів;

- замовлення та контроль виробничого обладнання та інвентарю;

- управління адміністративно-господарською діяльністю;

- оперативне управління виробничими процесами;

- складання виробничих програм, контроль технологічних процесів;

- проведення роботи по підвищенню кваліфікації персоналу;

- ведення внутрішньої бухгалтерії (табель на ЗП, списання і переміщення продуктів та побутової хімії, прихід ТМЦ, нарахування ЗП);

- розробка меню, робота з калькуляційними та технологічними картами, забезпечення асортименту страв та кулінарних виробів;

- контроль приготування страв;

- ведення документації, звітності про виробничу діяльність;

- проведення інвентаризації;

- контроль роботи барменів, офіціантів та кухарів;

- мотивація та навчання персоналу;

- складання бюджету виробництва;

- повне управління фінансово-економічною діяльністю виробництва;

- постійний розвиток виробництва.

Досягнення:

Організація роботи виробництва, написання меню, навчання кухарів та офіціантів, тощо…

Образование

Київський торгово-економічний інститут (Киев)
Інженер технолог громадського харчування
полное высшее, 09.1986 − 06.1992 (5 лет 9 месяцев)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Рарус, Резонанс, Microsoft office
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Досвід роботи у сфері громадського харчування - 35 років. Професійні знання та навички: Знання бухгалтерського обліку та кадрів. Досвід стратегічного планування і управління кадрами. Здатність приймати нестандартні управлінські рішення. Вміння планувати та прогнозувати. Вміння керувати, відповідальність та професійність у своїй галузі Особисті якості: Рішучість, відповідальність, прагнення до самореалізації та успіху, впевненість у собі, цілеспрямованість, гнучкість, комунікабельність, урівноваженість, стресостійкість, винахідливість, оптимізм, стратегічне мислення, здатність до самостійного прийняття рішень.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Мета: Застосування свого професійного досвіду та знання для розвитку та процвітання компанії Побажання: Дружній та керований колектив, відповідальність та порозуміння. Велике бажання використовувати своє вміння та професійні навички

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх