Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
    1. Работа в Украине
    2. Резюме
    3. Резюме в Ужгороде, Резюме в Мукачеве, Резюме в Рахове, Резюме в Великом Березном
    4. Резюме Заведующий производством, Технолог в
    5. Заведующий производством, Технолог
    Предложить вакансию
    Зейкан Ольга

    Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Заведующий производством, Технолог

    Заблокировано
    40 000 грн.
     23 января 2020  Город: Ужгород
     Готова к переезду в: Мукачево, Рахов, Великий Березный
    Возраст:54 года
    Режим работы:полный рабочий день
    Рубрики: Производство; Руководство
    Готова к командировкам
    или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

    Опыт работы

    завідуючий виробництвом
    Епіцентр К, кафе (Громадське харчування), Мукачево
    09.2011 − По настоящее время (10 лет 11 месяцев)

    - керівництво колективом 18-20 чол;

    - замовлення продуктів;

    - замовлення та контроль виробничого обладнання та інвентарю;

    - управління адміністративно-господарською діяльністю;

    - оперативне управління виробничими процесами;

    - складання виробничих програм, контроль технологічних процесів;

    - проведення роботи по підвищенню кваліфікації персоналу;

    - ведення внутрішньої бухгалтерії (табель на ЗП, списання і переміщення продуктів та побутової хімії, прихід ТМЦ, нарахування ЗП);

    - розробка меню, робота з калькуляційними та технологічними картами, забезпечення асортименту страв та кулінарних виробів;

    - контроль приготування страв;

    - ведення документації, звітності про виробничу діяльність;

    - проведення інвентаризації;

    - контроль роботи барменів, офіціантів та кухарів;

    - мотивація та навчання персоналу;

    - складання бюджету виробництва;

    - повне управління фінансово-економічною діяльністю виробництва;

    - постійний розвиток виробництва.

    Досягнення:

    Організація роботи виробництва, написання меню, навчання кухарів та офіціантів, тощо…

    Образование

    Київський торгово-економічний інститут (Киев)
    Інженер технолог громадського харчування
    полное высшее, 09.1986 − 06.1992 (5 лет 9 месяцев)

    Дополнительная информация

    Знание компьютера, программ: Рарус, Резонанс, Microsoft office
    Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Досвід роботи у сфері громадського харчування - 35 років. Професійні знання та навички: Знання бухгалтерського обліку та кадрів. Досвід стратегічного планування і управління кадрами. Здатність приймати нестандартні управлінські рішення. Вміння планувати та прогнозувати. Вміння керувати, відповідальність та професійність у своїй галузі Особисті якості: Рішучість, відповідальність, прагнення до самореалізації та успіху, впевненість у собі, цілеспрямованість, гнучкість, комунікабельність, урівноваженість, стресостійкість, винахідливість, оптимізм, стратегічне мислення, здатність до самостійного прийняття рішень.
    Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Мета: Застосування свого професійного досвіду та знання для розвитку та процвітання компанії Побажання: Дружній та керований колектив, відповідальність та порозуміння. Велике бажання використовувати своє вміння та професійні навички

    Причина жалобы *

    Опишите коротко суть жалобы *


    Часто ищут

    ↑ Наверх