RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Израиле
  4. Работа Будівельник в Ізраїль в Украине
  5. Будівельник в Ізраїль
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Будівельник в Ізраїль

Заблокирована
145 000 грн.
 27 октября 2023  Израиль 
Компания: Зa Kordon легко  (https://jobs.ua/company-za-kordon-legko-418175) (Все вакансии)
Рубрики:Строительство, архитектура; Работа за рубежом

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:от года
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Опис вакансії :

Офіційне працевлаштування в Ізраїлі по робочій візі В/1.

​Надаємо підтримку в офіційному працевлаштуванні в Державі Ізраїль відповідно до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль.

Гаряча лінія: 0800 33 56 56 (в межах України дзвінки безкоштовні з усіх мобільних та стаціонарних операторів) 0630620681 вайбер\вотсап\телеграм.

Вимоги:

  • громадянство України;
  • раніше ніколи не працював в Ізраїлі;
  • відсутність родичів першої лінії (батько/мати, дружина/чоловік, діти), які проживають чи працюють в Ізраїлі, крім рідних братів та сестер;
  • відсутність судимості;
  • мати добре здоров’я, не страждати хронічними захворюваннями, включаючи (але не обмежуючи ними) туберкульоз, гепатит, сифіліс, гонорею та СНІД;
  • бути фізично та психологічно придатним до інтенсивної фізичної праці в будівельній галузі у відповідних кліматичних умовах (спека та холод), включаючи роботу на висоті та переміщення важких предметів мінімум 211 годин щомісяця;
  • володіти професійними навиками, досвідом і високим рівнем здібностей по спеціальності(без документального підтвердження);
  • обов’язковим є вміння читати плани будівництва (креслення).

Заробітна плата працівників:

  • Мінімальна заробітна плата — 5 600 ізраїльських шекелів (за 182 годин місячної норми робочого часу та виплачується у шекелях.
  • Понаднормова праця (мінімум 29 годин робочого часу в місяць) оплачується додатково. За кожну понаднормову годину праці працівник буде отримувати додаткову суму до основної суми відповідно до кількості фактично відпрацьованих годин.
  • Крім вищезазначеної заробітної плати, роботодавець вносить місячний депозит у розмірі 734 шекелів на банківський рахунок на ім'я працівника. Ця сума буде зарахована працівнику, як вихідна допомога та пенсія. Працівник може отримати депозитні кошти після того, як назавжди залишить Державу Ізраїль.

​​Умови проживання:

  • Роботодавець забезпечує проживання працівника (місце для сну розміром щонайменше 4 метри для кожного працівника у кімнаті, шафа, опалення та вентиляція, світло та електричні розетки у кожній кімнаті, холодна та гаряча вода, кухня та душ, раковини, лічильники, кухонні шафи, плита, холодильник, стіл та стільці, пральна машина, вогнегасник).
  • Роботодавець може відрахувати 578 шекелів (щорічно оновлюється) з місячної заробітної плати працівника за проживання та відповідні витрати залежно від географічного району розміщення.

Медичне страхування:

  • Роботодавець зобов’язаний забезпечити працівника, якого він працевлаштовує, приватним медичним страхуванням. Роботодавець вираховує щомісячно суму приблизно 125 ізраїльських шекелів (щороку оновлюється).
  • Звертаємо увагу, що вищезазначене приватне медичне страхування не покриє хронічні захворювання працівника. Крім того, якщо працівник не зможе працювати понад 90 днів через хворобу, він повинен покинути Ізраїль, і його медичне страхування закінчиться.

Соціальний захист працівників:

  • Українські працівники, працевлаштовані в Ізраїлі, користуються рівними правами, як і місцеві працівники відповідно до ізраїльського законодавства та Імплементаційоного протоколу, включаючи дні відпустки, лікарняний, виплати на оздоровлення та інше, що буде відображено в трудовому договорі.

Максимальний період працевлаштування українського працівника у Державі Ізраїль — 5 років і 3 місяці.

Трудовий договір з роботодавцем у Ізраїлі укладається на 1 рік (з правом продовження до 63 місяців).

Примірник трудового договору працівник отримує перед вильотом до Ізраїлю на консультаційній зустрічі з відповідальними за реалізацію Міжурядової угоди в Україні.

Працівник має право на дострокове розірвання контракту. Детальніше з умовами програми можна ознайомитися на нашому офіційному сайті: israel-worker.com

Гаряча лінія:....56

(в межах України дзвінки безкоштовні з усіх мобільних та стаціонарних операторів).

Графік роботи консультаційного центру в Україні:

Понеділок — п’ятниця: з 10:00 до 19:00.

Субота неділя: вихідний.

Резюме надсилати на електронну отправить резюме

Адреса: м. Київ, вул. Хрещатик, 44-Б.

Ліцензія Міністерства соціальної політики України № 938 від 29.08.2016 р.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх