RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Експерт по законодавству про консолідацію земель в Киеве
  5. Експерт по законодавству про консолідацію земель
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Експерт по законодавству про консолідацію земель

Заблокирована
 29 сентября 2020  Киев 
Компания: Програма USAID з аграрного і сільського розвитку   (https://jobs.ua/company-programa-usaid-z-agrarnogo-slskogo-rozvitku-1603347) (Все вакансии)
Рубрики:Юриспруденция, право; Сельское хозяйство, агробизнес

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:обязателен

Описание вакансии

Загальна інформація:

Програма «АГРО» є п’ятирічним проектом, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл», глобальним постачальником послуг з консалтингу та міжнародного розвитку.

Метою Програми є прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.

Діяльність АГРО ґрунтується на концептуальному підході, що передбачає розвиток ринкової системи (https://beamexchange.org).

Мета завдання: Метою цього технічного завдання є підготовка проекту закону України, спрямованого на врегулювання відносин щодо консолідації земель як важливого етапу земельної реформи.


Зміст завдання:

  • Аналіз чинного законодавства та міжнародної практики застосування консолідації земель для виявлення потреб у консолідації земель сільськогосподарського та іншого призначення;
  • Підготовка концепції закону про консолідацію земель з урахуванням кращого Світового досвіду та рекомендацій міжнародних організацій та обговорення її з експертним середовищем та Асоціаціями і органами влади;
  • Підготовка проекту закону про консолідацію земель та його громадське обговорення;
  • Доопрацювання проекту закону про консолідацію земель за результатами обговорення;
  • Оформлення проекту закону про консолідацію земель відповідно до нормопроектувальної техніки та вимог до реєстрації законопроектів у Верховній Раді України;
  • Презентації проекту закону про консолідацію земель на зустрічах та нарадах.

Для залучення на цю посаду передбачається укладення короткострокового договору підряду, термін якого визначатиметься в залежності від обсягу визначених завдань, що включені до Річних планів робіт Проекту.

Результати та дати їх виконання:

Результат 1. Аналіз чинного законодавства та міжнародної практики застосування консолідації земель для виявлення потреб у консолідації земель сільськогосподарського та іншого призначення – до 25 листопада 2020 р.

Результат 2. Концепція закону про консолідацію земель. Проект закону про консолідацію земель, порівняльна таблиця та пояснювальна записка до законопроекту – до 25 грудня 2020 р.

Результат 3. Доопрацьований проект закону про консолідацію земель за результатами обговорення – до 25 січня 2021 р.

Результат 4. Доопрацьований проект закону про консолідацію земель та оформлений відповідно до нормопроектувальної техніки та вимог до реєстрації законопроектів у Верховній Раді України – до 25 лютого 2021 р.

Місце виконання завдання – залежить від умов карантину, пов’язаного з епідемією Covid 19.

Строк виконання завдання: Це завдання має бути виконане протягом 70 днів з 1 листопада 2020 року по 25 лютого 2021 року.

Необхідні навички та професійна кваліфікація:

  • Наявність досвіду у сфері регулювання земельних відносин не менше 3 років.
  • Підтверджений досвід розробки нормативно-правових актів з питань земельних відносин.
  • Знання питань землеустрою, земельного кадастру та реєстрації прав на нерухоме майно.
  • Технічна сертифікація:
  • Вища юридична або землевпорядна освіта
  • Знання мов: українська, російська – обов’язково, англійська - бажано
  • Зв'язок/комунікація: за допомогою сучасних телекомунікаційних засобів з використанням Інтернету
  • Необхідність подорожувати: ні
  • Навички та вміння: Глибоке знання земельного законодавства, суті та основних напрямів сучасної української земельної реформи та проблем її реалізації
  • Комп'ютерні навички на рівні досвідченого користувача: спроможність використовувати в роботі такі програмні продукти як MS Project та інші програми Office 365 (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Power BI та інші).

Принципи ділової етики

Кандидат повинен дотримуватись принципів ділової етики «Кімонікс Інтернешнл». Успішний кандидат погоджується виконувати свої обов’язки сумлінно, в повному обсязі та відповідно до своїх здібностей, дотримуватись місцевого законодавства та звичаїв, діяти у відповідності до принципів ділової етики «Кімонікс Інтернешнл» та прийнятих в Україні стандартів. З принципами ділової етики «Кімонікс Інтернешнл» можна ознайомитись у місцевому офісі Компанії. Якщо кандидат зіткнеться із питаннями чи проблемами етичного характеру такими, як конфлікт інтересів, хабарництво або відкати, подарунки, плагіат і т.д., він може проконсультуватися з Керівником Проекту «АГРО».

Порядок подання резюме

Просимо надсилати резюме та супровідний лист на електронну адресу отправить резюме не пізніше 10 жовтня 2020 р. з поміткою «Експерт по законодавству про консолідацію земель» та Вашим прізвищем у темі листа. Будь-ласка, жодних запитів за телефоном, ми зв’яжемося тільки з фіналістами.

«Кімонікс» - компанія, що надає рівні можливості всім кандидатам і працівникам та не дискримінує за ознаками раси, кольору шкіри, віросповідання, статі, національності, політичних переконань, сексуальної орієнтації, гендерної ідентифікації, сімейного статусу, інвалідності, генетичної інформації, віку, членства в професійних організаціях, або за іншими факторами, що не входять до переліку необхідних навичок та професійної кваліфікації.


Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх