RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Южном (Одесская обл.)
  4. Работа Електрогазозварник в Украине
  5. Електрогазозварник
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Електрогазозварник

Заблокирована
10 338 грн.
 11 июня 2020  Южное (Одесская обл.) 
Рубрики:Производство; Ремонт техники и предметов быта

Пожелания к сотруднику

Образование: средне-специальное
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Умови роботи

на робочий день, прямий роботодавець, постійне працевлаштування, один із кращих колективних договорів в Україні, медичне страхування з можливістю оформлення страховки на членів родини, безвідсоткові позики, можливості професійного розвитку, участь у спортивних і розважальних заходах, проведення екскурсійних поїздок вихідного дня, санаторно-курортне лікування, корпоративні заходи і традиції ДП «МТП «Южний», оздоровлення дітей співробітників у дитячих оздоровчих центрах України та спортивних секціях міста Южне.

Загальні вимоги

Громадянство України, придатність за станом здоров'я, наявність документів про освіту щодо присвоєння відповідної кваліфікації та відгуків про працю або схвальних характеристик.

Обов'язки

Виконувати ручне дугове зварювання середньої складності деталей, вузлів і конструкцій з вуглецевих сталей, і простих деталей з конструкційних сталей, кольорових металів і сплавів у всіх просторових положеннях зварного шва, крім стельового. Виконувати ручне дугове, кисневе різання, стругання деталей середньої складності з маловуглецевих, легованих, спеціальних сталей, чавуну і кольорових металів в різних положеннях. Наплавляти спрацьовані прості інструменти і деталі з вуглецевих та конструкційних сталей.

а) раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці;

б) додержуватись норм технологічного процесу;

в) не допускати браку в роботі;

г) знати й виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці й навколишнього середовища, додержуватися норм, методів і прийомів безпечного ведення робіт;

д) використовувати в разі необхідності засоби попередження і усунення природних і непередбачених негативних явищ (пожежі, аварії, повені тощо);

е) знати інформаційні технології.



Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх