RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Песчанке
  4. Работа Електромеханік електрозв'язку в Украине
  5. Електромеханік електрозв'язку
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Електромеханік електрозв'язку

VIP Заблокирована
7 000 грн. + %
 28 ноября 2022  Песчанка 
Компания: Вінницький обласний центр зайнятості  (https://jobs.ua/company-vnnitskiy-oblasniy-tsentr-zaynyatost-1593216) (Все вакансии)
Рубрики:Телекоммуникации и связь

Пожелания к сотруднику

Образование: неоконченное высшее
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Вимоги, побажання:  базова або неповна вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр або молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи.

Обов'язки: Бере участь у забезпеченні надійної та якісної роботи засобів електрозв’язку. Бере участь у технічному обслуговуванні й ремонті апаратури та обладнання телеграфного, міжміського, місцевого телефонного зв’язку та проводового мовлення відповідно до правил та інструкцій з технічної експлуатації та інших нормативних документів. Забезпечує утримання апаратури, обладнання і каналів у межах установлених експлуатаційно-технічних норм, виявляє та усуває пошкодження в контрольні терміни. Забезпечує якісну роботу аварійно-технічної сигналізації. Виконує відповідно до графіків перевірку каналів та ремонтно-профілактичні роботи.

Умови:  5-ти денний робочий тиждень.Забезпечує додержання правил і норм охорони праці під час виконання ремонтних робіт. Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності. Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт, норм санітарії. Дотримання правил трудової дисципліни.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх