RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Кривом Роге
  4. Работа Фахівець з охорони праці (енергетика) в Украине
  5. Фахівець з охорони праці (енергетика)
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Фахівець з охорони праці (енергетика)

Заблокирована
  7 октября 2019  Кривой Рог 
Компания: АО "ДТЭК ДНЕПРОВСКИЕ ЭЛЕКТРОСЕТИ"  (https://jobs.ua/company-ao-dtek-dneprovskie-elektroseti-1567609) (Все вакансии)
Рубрики:Охрана, безопасность; Производство

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:желателен
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Вакансія відкрита в АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

Вимоги: Вища освіта електротехнічного напряму. Досвід роботи в електроенергетиці, наявність групи з електробезпеки IV і вище. Досвідчений користувач ПК: MS Office (Word, Excel, Power Point, Outlook), робота з копіювальною та розмножувальної технікою, знання мов – українська, російська.

Обов'язки: Проведення перевірок робочих місць персоналу з питань охорони праці, пожежної безпеки та виробничої дисципліни; контроль за виконанням підрозділами вимог законодавчих, розпорядчих актів,приписів органів державного нагляду, за дотриманням чинного законодавства, міжгалузевих, галузевих та інших нормативних актів, виконання інструкцій з охорони праці працівниками ; участь в розслідуванні та аналізі нещасних випадків, підготовка необхідної документації та звітності за підсумками роботи комісії; участь у комісії з перевірки знань нормативних актів з охорони праці та пожежної безпеки працівників; видача структурним підрозділам приписів із заходами, спрямованими на ліквідацію порушень нормативних актів з охорони праці та рекомендації щодо вдосконалення безпеки обладнання та технологічних процесів; контроль наявності і стану засобів захисту працівників; підготовка статистичної звітності з питань охорони праці, промислової санітарії, пожежної безпеки; підготовка проектів розпорядчих документів щодо підвищення рівня безпеки на робочих місцях; підготовка необхідних документів і контроль своєчасного проходження первинних і періодичних медичних оглядів, у тому числі наркологічний, психіатричний і ПФЕ.

Умови роботи: Офіційне працевлаштування, повна зайнятість, повний соцпакет, в т.ч. медичне страхування.

Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією ДТЕК в рамках чинного законодавства України. Компанія ДТЕК гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.

Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом 5 робочих днів в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.

телефон ...

адреса відділу кадрів— вул. Електрична, 8-б (зуп. Фрунзе)

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх