RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Головний бухгалтер в Киеве
  5. Головний бухгалтер
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Головний бухгалтер

Заблокирована
 17 января 2023  Киев 
Компания: Мета Груп  (https://jobs.ua/company-meta-grup-138411) (Все вакансии)
Рубрики:Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Руководство

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Компанія «МЕТА-ГРУП» є постачальником професійного електроінструменту в будівельній, деревообробній, металообробній галузі, а також для індивідуального користування. В асортименті представлені електроінструменти, дерево- та металообробне обладнання, вантажопідйомні механізми, зварювальне обладнання, компресора і пневмоінструменти, будівельне і каменеобробне обладнання, ручні інструменти, маслосмазивающіе інструменти та обладнання, генератори, бензоінструменти для догляду за грунтом, садом, лісом.

Вакансія: Головний бухгалтер

Вид зайнятості: повна зайнятість

Вимоги:
• вищу освіту (фінанси, економіка підприємств, менеджмент організацій);
• досвід роботи фінансовим директором, заступником фінансового директора від 3 років;
• знання податкового законодавства України.
• практичний досвід роботи в 1С 8, впевнений користувач ПК
• стратегічне мислення, системний підхід до вирішення питань, висока організованість, уміння працювати в режимі багатозадачності, стійкість до стресу, відповідальність.
• вітається досвід у сфері оптової торгівлі.
Обов'язки:
1. Організація бухгалтерського обліку господарсько-фінансової діяльності.
2. Організація фінансової діяльності з метою найбільш ефективного використання всіх видів ресурсів у процесі діяльності та отримання максимального прибутку з мінімальними витратами.
3. Забезпечення своєчасності розрахунків за договірними зобов'язаннями, податковими платежами, іншими розрахунками з кредиторами та постачальниками.
4. Контроль за економним використанням матеріальних, трудових та фінансових ресурсів, збереженням власності підприємства.
5. Формування облікової політики відповідно до законодавства про бухгалтерський облік та виходячи зі структури та особливостей діяльності підприємства, необхідності забезпечення його фінансової стійкості.
6. Робота форм первинних облікових документів, що застосовуються для оформлення господарських операцій, за якими не передбачено типових форм.
7. Розробка форм документів внутрішньої бухгалтерської звітності.
8. Забезпечення порядку проведення інвентаризації.
9. Контроль над проведенням господарських операцій.
10. Забезпечення дотримання технології обробки бухгалтерської інформації та порядку документообігу.
11. Організація бухгалтерського обліку та звітності на підприємстві та в його підрозділах на основі максимальної централізації обліково-обчислювальних робіт та застосування сучасних технічних засобів та інформаційних технологій, прогресивних форм та методів обліку та контролю.
12. Формування та своєчасне подання повної та достовірної бухгалтерської інформації про діяльність підприємства, його майнове становище, доходи та витрати.
13. Розробка та здійснення заходів, спрямованих на зміцнення фінансової дисципліни.
14. Облік майна, зобов'язань та господарських операцій, що надходять основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та коштів.
15. Своєчасне та повне відображення на рахунках бухгалтерського обліку господарських операцій підприємства.
16. Своєчасне та правильне оформлення первинних та звітних документів, внутрішньокорпоративних форм документів.
17. Забезпечення розрахунків із заробітної плати.
18. Правильне нарахування та перерахування податків і зборів до державного та місцевого бюджетів, страхових внесків та інших необхідних платежів.
19. Участь у проведенні економічного аналізу господарсько-фінансової діяльності підприємства за даними бухгалтерського обліку та звітності з метою виявлення внутрішньогосподарських резервів, усунення втрат та невиробничих витрат.
20. Вжиття заходів щодо попередження нестач, незаконного витрачання коштів та товарно-матеріальних цінностей, порушень податкового законодавства та нормативно-правових актів, що регламентують господарську діяльність підприємства.
21. Взаємодія в рамках корпоративної фінансової політики з банками з питань розміщення вільних коштів на банківських депозитних вкладах, контроль за проведенням облікових операцій із депозитними та кредитними договорами, цінними паперами.
22. Забезпечення суворого дотримання штатної, фінансової та касової дисципліни, кошторисів адміністративно-господарських та інших витрат, законності списання з рахунків бухгалтерського обліку недостач, дебіторської заборгованості та інших втрат, збереження бухгалтерських документів, оформлення та здачі їх у встановленому порядку до архіву.
23. Розробка та впровадження раціональної планової та облікової документації, прогресивних форм та методів ведення бухгалтерського обліку на основі застосування сучасних засобів обчислювальної техніки.
24. Складання балансу та оперативних зведених звітів про доходи та витрати коштів, про використання бюджету, іншої бухгалтерської та статистичної звітності, подання їх у встановленому порядку до відповідних органів.

Ми пропонуємо:

  • Офіційне працевлаштування;
  • Рабочий день з 09.00 до 18.00 (з 13.00 до 14.00 обід)
  • Цікаві завдання та професійний розвиток;
  • Своєчасну виплату заробітної плати;
  • Оплату лікарняних 100% від Фонду ЗП;
  • Оплату відпускних 100% від Фонду ЗП;
  • Інші мотивуючі програми та можливості;
  • Работу в дружньому лояльному колективі.

Тип зайнятості

повний день

Ми знаходимось за адресою: с. Святопетрівске, вул. Зоряна, 22 р-н Кільцевої дороги (РОЗВОЗКА працівників від м. Академммістечко в офіс — 10 хвилин)

Керівник з управління персоналом

Заремба Дар

Моб. ...35

Моб. ...20

metagroup.com.ua

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх