RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Тернополе
  4. Работа Головний спеціаліст сектору внутрішнього аудиту в Украине
  5. Головний спеціаліст сектору внутрішнього аудиту
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Головний спеціаліст сектору внутрішнього аудиту

Заблокирована
5 800 грн.
 28 декабря 2022  Тернополь 
Компания: Головне управління казначейства у Тернопільській обл.  (https://jobs.ua/company-golovne-upravlnnya-kaznacheystva-u-ternoplsky-obl-1625170) (Все вакансии)
Рубрики:Бухгалтерия, финансы, учет/аудит

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Вимоги, побажання: 

Вища (економічного, юридичного чи іншого спрямування з урахуванням специфіки посади)

вільне володіння українською мовою

Обов'язки: 

1. Проведення планових та позапланових внутрішніх аудитів діяльності управлінь Державної казначейської служби України у районах та м.Тернополі Тернопільської області (далі – територіальних управлінь) та самостійних структурних підрозділів Головного управління, залежно від завдань визначених у наказі начальника Головного управління та затвердженої програми внутрішнього аудиту.

2. Проведення попереднього вивчення об’єкту аудиту, збір аудиторських доказів з самостійним визначенням методів, що забезпечують об’єктивність висновків та несуть повну персональну відповідальність за його результати, складання робочих та офіційних документів, надання рекомендацій щодо удосконалення діяльності територіальних управлінь, залежно від характеру виявлених проблем.

3. Забезпечення моніторингу впровадження рекомендацій для того, щоб впевнитися в тому, що відповідальні за діяльність працівники розпочали ефективні дії, спрямовані на їх виконання.

4. Надання структурним підрозділам Головного управління та територіальним управлінням роз’яснення і консультації з питань, що входять до компетенції Сектору.

5. Участь в проведенні ризик-орієнтовного відбіру оцінки ризиків територіальних управлінь для визначення тем внутрішніх аудитів при складанні операційного та стратегічного планів та у формуванні бази даних щодо об’єктів внутрішнього аудиту

6. Проведення аналізу, узагальнення та збір різного роду інформацій, яка надходить від Управління внутрішнього аудиту, центральних органів виконавчої влади, територіальних управлінь з питань, що належать до компетенції Сектору. Надання відповідей на заяви, запити, листи.

7. Участь у розробці проєктів документів, що належать до його компетенції

8. Забезпечення та організація ведення діловодства, номенклатури справ та дотримання встановленого порядку роботи з документами до передачі справ в архів .

9. Виконання інших доручень завідувача Сектору.

10. Виконання посадових обов’язків завідувача Сектору (за рішення керівництва Головного управління) та головного спеціаліста Сектору на час їх тимчасової відсутності з поважних причин.

Умови: 

посадовий оклад — 5800 грн (у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України №89 від 02.02.2022), надбавка за вислугу років та надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця у відповідності до чинного законодавства України.

Строк призначення:

Посада є вакантною та безстроковою.

Особливості щодо вимог до займаної посади:

Указом Президента України від 24.02.2022 №64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”, затвердженого Законом України від 24.02.2022 №2102-ІХ, на території України введено воєнний стан, а Указом Президента України від 17.05.2022 №341/2022 “Про продовження воєнного стану”, затвердженого Законом України від 22.05.2022 №2263-ІХ, на території України продовжено воєнний стан на 90 діб. Закон України “Про правовий режим воєнного стану” №389-VIII від 12 травня 2015 року визначає зокрема і норму щодо умов призначення на посаду державної служби в період дії воєнного стану. Тому, кандидат, у разі прийняття на посаду державної служби під час воєнного стану, зобов'язаний з дня припинення чи скасування воєнного стану:

- але не пізніше шести місяців пройти конкурс на посаду державної служби;

- протягом трьох місяців пройти спеціальну перевірку, передбачену Законом України “Про запобігання корупції”, а також перевірку, передбачену Законом України “Про очищення влади”

-протягом трьох місяців подати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачену Законом України “Про запобігання корупції”(якщо такий документ не був поданий раніше);

- протягом трьох місяців подати документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної” (якщо такий документ не був поданий раніше до установи).

Особисті якості, яким повинен бути наділений кандидат на посаду:

- цілеспрямованість;

- відповідальність;

- пунктуальність;

- дисциплінованість;

- комунікабельність;

- здатність до саморозвитку та навчання.

Гарантії працевлаштування:

- стабільна виплата авансу та заробітної плати;

- можливість виплат премій та надбавок за інтенсивність праці згідно з чинним законодавством України;

- соціальні гарантії на відпустки та соціальні виплати по тимчасовій втраті працездатності згідно з чинним законодавством України;

- можливість кар'єрного росту.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх