RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Одессе
  4. Работа МАЙСТЕР ЮВЕЛІР в майстерню відкритого типу. в Украине
  5. МАЙСТЕР ЮВЕЛІР в майстерню відкритого типу.
Отправить резюме

МАЙСТЕР ЮВЕЛІР в майстерню відкритого типу.

Заблокирована
30 000 грн. + %
 22 июня 2023  Одесса 
Компания: СПД Барсук А.В.  (https://jobs.ua/company-spd-barsuk-av-212841) (Все вакансии)
Рубрики:Дизайн, творчество; Производство; Людям с ограниченными возможностями

Контакты

Телефон: +38 (098) 152-02-00
Контактное лицо:Олександр Володимирович

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:от года
График работы:плавающий график работы

Описание вакансии

Робоче місце для здатного ювеліра, зі знанням ювелірного мистецтва в майстерню. Майстерня в дуже прохідному місці 20 років роботи (великий торговий центр)! Прийом видача замовлень, (ремонт виготовлення) обговорення всіх умов і тонкощів ремонтує мого виробу або виробу прийнятого на виготовлення. Зарплата зазначена в оголошенні це не межа, багато залежить від ваших здібностей!

Оцінюйте будь ласка ситуацію сьогоднішнього дня. (воєнний стан, електроенергія) бо ці фактори теж впливають на вашу зарплату.

Офіційне оформлення.

Оплата % тільки з наших клієнтів, + до ваших замовникам або особистої роботи питань - претензій не буде, виконувати зможете ділитися не потрібно. Ви можете приймати своїх особистих клієнтів без обмежень.

Наявність свого інструменту вітається або надаємо при необхідності свій інструмент. Майстерня обладнана: верстак, освітлення, охорона, шліфовка з витяжкою, УЗМ (ультразвукова мийка) електронні ваги (0.01) і т.д .. Все основне обладнання є в наявності.

Сайт для ознайомлення. juvelir.od.ua

Вимоги: Пунктуальність! Акуратний зовнішній вигляд, спокійний, врівноважений характер, не п'ющий алкоголь. Якщо знань не вистачає підучимо.

Надаємо роботу для ювеліра з маленьким робочим стажем.

Зустріч за домовленістю. Пишіть в Л.С., VIBER, Телефонуйте з 11.00 - 20.00.

0981520200

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх