RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Менеджер з продажу будматеріалів в Киеве
  5. Менеджер з продажу будматеріалів
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Менеджер з продажу будматеріалів

Заблокирована
25 000 грн. + %
 19 июля 2019  Киев 
Компания: ТОВ "НАДІЙНИЙ ПОСТАЧАЛЬНИК"/Овчаренко О. В.  (https://jobs.ua/company-tov-nadyniy-postachalnikovcharenko-o-v-1597218) (Все вакансии)
Рубрики:Торговля, продажи, закупки; Офисный персонал; Работа для студентов

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:от года
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Менеджер з продажу будматеріалів З / П 25000 грн. Офіційне працевлаштування. Компанія: ТОВ "НАДІЙНИЙ ПОСТАЧАЛЬНИК". Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт. Контактна особа: Олег Петрович. Місто: Київ.

Вид зайнятості: повна зайнятість. Вимоги: досвід роботи від 1 року. Досвід від року, наявність бази клієнтів або вміння пошуку будівельних об'єктів, знання ринку будівельних.матеріалів.

Опис вакансії. Вимоги: щукаемо- менеджера з продажу. Особисті і ділові якості кандидата: стресостійкість, самомотивація, креативність, бажані навички ділового спілкування Досвід роботи обов'язковий !!!! знання ринку будівельних матеріалів Києва та Київської області !!!! Навички роботи з ПК: 1С бажано, word, excel Наявність автомобіля бажано, але не обов'язково.

Обов'язки:Пошук будівельних об'єктів Залучення нових покупців, робота зі своєю вже існуючою базою та нашою базою. Моніторинг ринку будівельних матеріалів Супровід угод від заявки до відвантаження зі складу умови: пропонуємо сучасну систему мотивації персоналу передамо частину вже існуючої бази клієнтів (при наявності своєї бази, - пропонуємо вигідні індивідуальні !!! партнерські умови роботи і мотивації). До 40% від чистої прибутковості. Пропонуємо обладнане робоче місце в офісі: пк або ноутбук телефон, корпоративний мобільний зв'язок ,додатково оплата витрат на транспорт (ПММ і амортизація авто, представницькі витрати) випробувальний термін - 1 місяць.

Заробітна плата: від 25000 грн. (Мотивація до 40% від чистої прибутковості; або ставка (обмовляється при співбесіді) + до 2% від товарообігу + бонуси). Графік роботи: пн-пт 09.00-18.00 оформлення по КЗпП адреса офісу: Київ, Пр. Визволителів 1. Реальна можливість кар'єрного росту від менеджера до начальника відділу. Молодий дружний колектив. Ми не «вичавлюємо» людей, а шукаємо надійну людину і партнера на довгі роки роботи для взаємної вигоди !!!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх