RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Виннице
  4. Работа Молодший інспектор (ДКВС України) в Украине
  5. Молодший інспектор (ДКВС України)
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Молодший інспектор (ДКВС України)

Заблокирована
6 000 грн.
  8 февраля 2021  Винница 
Компания: Державна установа "Вінницька УВП №1"  (https://jobs.ua/company-derjavna-ustanova-vnnitska-uvp-1-1566141) (Все вакансии)
Рубрики:Охрана, безопасность

Пожелания к сотруднику

Образование:среднее
Опыт работы:не требуется
График работы:посменная работа

Описание вакансии

Проводиться набір на службу до Державної кримінально-виконавчої служби України. На даний час здійснюється набір працівників на посади молодшого інспектора ВРіО.

Вимоги: освіта: повна загальна середня, професійно-технічна, неповна вища, базова вища, повна вища; проходження служби в Збройних Силах України бажано, але не обов’язково.

Стабільна З/П — від 6000 грн., пільгова служба, за бажанням безкоштовне навчання у базових вищих навчальних закладах (Академія Державної кримінально-виконавчої служби України), безкоштовний проїзд в громадському транспорті, забезпечення форменним одягом. Графіки роботи: після добового чергування 3 доби вихідних, інший графік кожен день з 09.00 до 18.00, субота, неділя вихідні. Згідно із законодавством України співробітники ДКВС України мають право на:• пенсійний вік — 45 років;• пільгове обчислення вислуги років для нарахування пенсії (за фактично відпрацьовані 3 роки зараховується 4 роки служби);• щорічну відпустку від 30 діб з подальшим збільшенням в залежності від вислуги, оплачуються лікарняні, можливість відпочинку в відомчих медично-реабілітаційних центрах (бази відпочинку) на березі моря для співробітників та членів їх родин.

При зацікавленні не надсилайте, будь ласка, резюме, а телефонуйте за номером телефону. На резюме не відповідаємо!

Вінницька установа виконання покарань № 1 т.69-09-16

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх