RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Офіс-менеджер в Киеве
  5. Офіс-менеджер
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Офіс-менеджер

Заблокирована
12 000 грн. + %
 15 октября 2021  Киев 
Компания: Компанія "Пайрокул"  (https://jobs.ua/company-kompanya-payrokul-1617367) (Все вакансии)
Рубрики:Офисный персонал; Другие предложения

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется

Описание вакансии

Компанія "Пайрокул" - вітчизняний виробник протипожежного обладнання - шукає привітну господарку офіса (розташування - Київ, поблизу метро Дарниця).

Готові запропонувати роботу в невеликому дружньому колективі, заробітну плату від 12000 грн (за умовами співбесіди), 8-годинний робочий день з обідньою перервою, 5-ти денний робочий тиждень (вихідні - субота, неділя та державні свята), оплачувану щорічну відпустку 24 календарних дні.

Вимоги до кандидата: пунктуальність, уважність до деталей, грамотна усна та письмова мова, володіння навичками роботи з ПК (впевнений користувач) та офісною оргтехнікою, комунікабельність, вміння працювати в колективі.

Обов'язки: Ведення ділового листування, ведення діловодства та табелю обліку робочого часу, організація роботи офісу, ведення офісних витрат та підготовка звітів по витратам, оплата комунальних рахунків, контроль роботи прибиральниці й закупка необхідних витратних матеріалів для офісу, спілкування с клієнтами й приймання замовлень на продукцію, підготовка рахунків та накладних в 1С, відправка замовлень клієнтам «Новою поштою», комунікація зі співробітниками компанії з робочих питань, виконання доручень керівника.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх