RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Днепре
  4. Работа Прораб в Украине
  5. Прораб
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Прораб

Заблокирована
  4 января 2022  Днепр 
Компания: "БУДІВЕЛЬНИЙ АЛЬЯНС "ПРЕСТИЖБУД"  (https://jobs.ua/company-budvelniy-alyans-prestijbud-1600893) (Все вакансии)
Рубрики:Строительство, архитектура

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от года
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Вимоги: вища профільна освіта або середньо-спеціальна; досвід роботи в будівництві; досвід керівництва персоналом; хороші організаторські здібності, оперативність у прийнятті рішень безпосередньо на об'єкті і своєчасно внесення коригувальних дій в будівельний процес, готовність до відряджень в межах України (недовгострокові), наявність прав, автомобіля.

Обов'язки: організація будівельно-монтажних робіт на об'єкті; контроль виконання робіт, їх якості та дотримання термінів; формування заявок на поставку матеріалів, інструменту, інвентарю та засобів механізації; вміння читати проектно-кошторисну документацію; ведення необхідної документації, надання звітності; складання дефектних актів; складання актів прихованих робіт; здача об'єктів.

Умови: офіційне працевлаштування. Конкурентоспроможна фіксована заробітна плата та плюс мотиваційні бонуси від результату діяльності об'єкта і премії; своєчасна оплата праці (2 рази на місяць). Оренда житла за рахунок Компанії; Оплата відряджень. Амортизаційні виплати при використанні власного транспорту. Наявність об'єктів в містах: м.Дніпро, м.Одеса, м.Київ, м.Полтава....

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх