RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа СММ-менеджер - журналіст-аналітик в Киеве
  5. СММ-менеджер - журналіст-аналітик
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

СММ-менеджер - журналіст-аналітик

Заблокирована
15 000 грн.
  6 октября 2022  Киев 
Компания: ДП «Інформаційне агентство «Ре-інформ»  (https://jobs.ua/company-dp-nformatsyne-agentstvo-re-nform-1621728) (Все вакансии)
Рубрики:IT, WEB специалисты; Реклама, маркетинг, PR; СМИ, TV, Радио

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:обязателен
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Обов'язки: 

  • Складання стратегії просування компанії, регулярне наповнення контентом клієнтських груп і пабліків; постійне відстежування та модерація сторінок; організація та реалізація рекламних кампаній в соціальних мережах. Залучення підписників, стимулювання людей до спілкування, Широке інформування суспільства про актуальні питання державної політики, роз`яснення суспільно важливої проблематики. Підготовка інформаційних та іміджевих матеріалів, повідомлень та заяв. Моніторинг інтернет-видань, друкованих ЗМІ і телебачення. Аналіз й синтез інформації загальної картини подій, оперативне оцінювання ситуації, прогнозування подій та їхніх наслідків.

Вимоги:
мобільність, креативність, компетентність, здатність до аналітики та системної обробки матеріалу. Володіння сучасним мультимедійним устаткуванням та програмами, вміння користуватися соціальними мережами тощо. Має добре знатися на основних тенденціях у політиці, культурі, соціально-економічних процесах. Вміння грамотно відповісти на критику, а також працювати з рекламою. Оперативно обробляти нову інформацію і мати здатність швидко опановувати, вивчати нове поле діяльності.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх