RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Харькове
  4. Работа Соціальний працівник в Украине
  5. Соціальний працівник
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Соціальний працівник

Заблокирована
 24 мая 2023  Харьков 
Компания: БО «ХБФ «Парус»  (https://jobs.ua/company-bo-hbf-parus-1580931) (Все вакансии)
Рубрики:Медицина, фармацевтика

Пожелания к сотруднику

Образование: средне-специальное
Опыт работы:желателен

Описание вакансии

БО «Харківський благодійний фонд «ПАРУС» працює на виконання Державної стратегії у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та вірусним гепатитам.

Наявна вакансія соціального працівника / медичної сестри у сфері охорони здоров’я для роботи з клієнтами з числа груп ризику щодо ВІЛ та інших соціально значущих  інфекцій.

В обов'язки входить соціальний супровід клієнтів при вперше виявленому ВІЛ та клієнтів, які знаходяться під медичним наглядом як люди, які живуть із ВІЛ (ЛЖВ), але з якими лікарями профільного медичного закладу  було втрачено контакт для лікарського нагляду, діагностики та подальшого лікування. Надання консультацій клієнтам проекту з питань лікування ВІЛ, туберкульозу, гепатитів, безпечної сексуальної поведінки, життя з ВІЛ,  з профілактики, вакцинації від COVID-19, Мотивація до лікування, особиста підтримка клієнта. Підтримка контакту з фахівцями спеціалізованих медичних установ. Ведення відповідної документації (картки клієнтів,  план підтримки клієнтів і т.д.). Покращення доступу клієнтів до соціальних та медичних послуг, представлення їх інтересів в ЗОЗ. Консультування клієнта щодо підписання декларації з сімейним лікарем (в разі потреби сприяння чи супровід). Спрямування та доведення клієнтів ЛВНІ до вакцинації від COVID-19.  Проведення асистованого тестування на COVID-19  представників ключових груп, спрямування до сімейного лікаря в разі виявлення антитіл до COVID-19. Забезпечення підтримки та патронажу на дому для людей з  проблемами у пересуванні (інвалідністю) з числа груп ризику щодо ВІЛ: надання консультацій, перев’язки, навчання подальшій самостійній обробці ран. Дотримання конфіденційності.  Участь у професійному та навчальному процесі (тренінги) та обмін досвідом (робочі зустрічі).

Вимоги до кандидата: середня медична освіта, базові знання по темі: «ВІЛ, туберкульоз, вірусні гепатити», анонімність, конфіденційність, толерантність по відношенню до клієнтів проекту (до представників груп ризику, ВІЛ-інфікованих, наркозалежних).

Фахівець залучається на умовах цивільно-правового договору, обсяг надання послуг передбачає часткову зайнятість. Рівень оплати – середній.

За співбесідою звертатися в офіс БО «ХБФ «Парус» за адресою: м. Харків, пр-т Героїв Харкова, будинок 140/1, кімната 16, 17

Контактна особа: Андрій Михайлович

...24

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх