RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Спеціаліст з розвитку аграрних ринків та ланцюгів вартості в Киеве
  5. Спеціаліст з розвитку аграрних ринків та ланцюгів вартості
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Спеціаліст з розвитку аграрних ринків та ланцюгів вартості

Заблокирована
 17 апреля 2020  Киев 
Компания: Програма USAID з аграрного і сільського розвитку   (https://jobs.ua/company-programa-usaid-z-agrarnogo-slskogo-rozvitku-1603347) (Все вакансии)
Рубрики:Сельское хозяйство, агробизнес

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:обязателен

Описание вакансии

Вимоги:

Метою роботи Спеціаліста з розвитку аграрних ринків та розвитку ланцюгів доданої вартості (надалі – «Спеціаліст») є підтримка діяльності проекту, спрямованої на поліпшення сприятливості бізнес-середовища та покращення управління в агросекторі. Спеціаліст долучатиметься до планування і реалізації діяльності, організації та проведенні заходів напрямку проекту з аграрних ринків і розвитку ланцюгів доданої вартості, забезпечуватиме процес пошуку та найму короткострокових місцевих/міжнародних технічних консультантів з метою виконання цілей проекту.

Основні обов’язки та зобов’язання (основні функції):

  • Не менше ніж 7 (сім) років попередньої діяльності з розвитку ринків продукції сільськогосподарського виробництва, маркетингу та збуту продукції.
  • Демонстрація досвіду в досягненні конкретних результатів з покращення доступу виробників плодово-овочевої та м'ясо-молочної продукції до цивілізованих ринків збуту зазначеної продукції. Зокрема, наявність досвіду роботи з рітейлом (торгові мережі, гіпермаркети, супермаркети), переробниками, імпортерами.
  • Досвід роботи в проектах USAID або інших проектах міжнародної технічної допомоги.
  • Підтвердження спроможності використовувати в роботі програмні продукти, такі як MS Project або інші програми Office 365 (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Power BI, або інші.).
  • Розуміння та впровадження підходу market systems development (https://beamexchange.org).
  • Сильні навички міжособистісного спілкування, побудови команди тощо.
  • Значний рівень володіння англійською мовою.

Обов'язки:

  • Робота з ключовими гравцями ринків збуту плодово-овочевої та м'ясо-молочної продукції, допомога виробникам, переробникам та трейдерам в формуванні сталих ринкових відносин з учасниками як внутрішніх, так і зовнішніх ринків.
  • Допомога в ідентифікації ключових елементів розвитку аграрних ланцюгів доданої вартості, враховуючи національні і міжнародні фактори розвитку, а також із застосуванням підходу market systems development.
  • Участь у розробці, оновленні та реалізації плану робіт проекту в частині аграрних ринків та розвитку ланцюгів доданої вартості із застосуванням системного ринкового підходу.
  • Забезпечення виконання цілей робочого плану, поставлених перед напрямком проекту з аграрних ринків і розвитку ланцюгів доданої вартості.
  • Виконання завдань Керівника напрямку аграрних ринків з підготовки змістовної частини комунікаційних матеріалів проекту (наприклад, передові практики, отриманий досвід, історії успіху та інші матеріали).
  • Використання програм MS Project та Microsoft Teams для виконання поставлених завдань та співпраці з персоналом проекту.
  • Виконує інші завдання від Керівника напряму аграрних ринків.

Умови:

Умови і терміни роботи та підпорядкування:

Для залучення на цю посаду передбачається укладення річного трудового договору з можливою щорічною пролонгацією до завершення строку впровадження Проекту (14 листопада 2024 р.) - в залежності від завдань, що включатимуться до наступних Річних планів робіт Проекту.

Спеціаліст працюватиме під безпосереднім керівництвом та підпорядковуватиметься Керівникові напрямку аграрних ринків.

Місце роботи – Київський офіс Проекту.

Порядок подання резюме

Просимо надсилати резюме та супровідний лист на електронну адресу отправить резюме не пізніше 15 квітня 2020 р. з поміткою «Спеціаліст з розвитку аграрних ринків та ланцюгів доданої вартості» та Вашим прізвищем у темі листа. Будь-ласка, жодних запитів за телефоном, ми зв’яжемося тільки з фіналістами.

Принципи ділової етики

Кандидат повинен дотримуватись принципів ділової етики «Кімонікс Інтернешнл». Успішний кандидат погоджується виконувати свої обов’язки сумлінно, в повному обсязі та відповідно до своїх здібностей, дотримуватись місцевого законодавства та звичаїв, діяти у відповідності до принципів ділової етики «Кімонікс Інтернешнл» та прийнятих в Україні стандартів. З принципами ділової етики «Кімонікс Інтернешнл» можна ознайомитись у місцевому офісі Компанії. Якщо кандидат зіткнеться із питаннями чи проблемами етичного характеру такими, як конфлікт інтересів, хабарництво або відкати, подарунки, плагіат і т.д., він може проконсультуватися зі своїм керівником або Командою Управління Проектом за електронною адресою отправить резюме


Компанія «Кімонікс» - роботодавець, що надає рівні можливості всім кандидатам і працівникам та не дискримінує за ознаками раси, кольору шкіри, віросповідання, статі, національності, політичних переконань, сексуальної орієнтації, гендерної ідентифікації, сімейного статусу, інвалідності, генетичної інформації, віку, членства в професійних організаціях, або за іншими факторами, що не входять до переліку необхідних навичок та професійної кваліфікації.




Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх