RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Волновахе
  4. Работа Спеціаліст із соціального супроводу в Украине
  5. Спеціаліст із соціального супроводу
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Спеціаліст із соціального супроводу

Заблокирована
 26 февраля 2019  Волноваха 
Рубрики:Другие предложения; Юриспруденция, право

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от двух лет
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

№ ВОЛ-2/2019

УВАГА! КОНКУРС!

"Спеціаліст із соціального супроводу"

Гуманітарна місія «Проліска» займається наданням всебічної допомоги та підтримки мирному населенню, що проживає на території, де проводяться бойові дії в Донецькій та Луганській областях. Допомога та підтримка постраждалому населенню надається як на індивідуальному рівні, так і на рівні громад.

ГО «Проліска» є партнером Агентства ООН у справах біженців. Проект «Підтримка та захист громад поблизу лінії зіткнення» реалізується за підтримки Агентства ООН у справах біженців протягом 2019 року, націлений на моніторинг, виявлення та оцінку гуманітарних потреб населення, підтримку ініціатив місцевих громад, інформаційну підтримку постраждалого населення, забезпечення індивідуального супроводу для вразливих верств населення, надання гуманітарної допомоги та матеріалів для екстреного реагування для населення, що постраждало внаслідок конфлікту на Сході України та роботу у сфері адвокації на національному рівні.

В межах проекту Агентства ООН у справах біженців «Підтримка та захист громад поблизу лінії зіткнення» ГО «Проліска» оголошує конкурс на надання послуг «Спеціаліст із соціального супроводу» у польовій команді, що працює на лінії зіткнення із офісу у м. Волноваха.

Кінцевий термін подання резюме: до 23:59, 10 березня 2019 р.

І. Вимоги до конкурсанта:

 Вміння працювати з програмами MS Оffice на рівні впевненого користувача;

 Готовність до виїздів на територію населених пунктів, де проводяться бойові дії;

 Перевага надається конкурсантам, що мають досвід соціальної роботи;

 Перевага надається конкурсантам, які є фахівцями в області права;

 Знання англійської мови є перевагою;

 Добрі усні та письмові комунікативні навички.

ІІ. Функціональні обов’язки:

– Індивідуальний супровід певних категорій населення в органи державної влади, органи місцевого самоврядування, органи соціального захисту населення, до державної міграційної служби, військово-цивільні адміністрації, підприємства та організації та ін. для вирішення наявних питань

– Допомога у влаштуванні в медичні заклади та заклади по догляду за людьми похилого віку, в необхідних випадках супровід осіб, що потребують догляду, проведення операцій або стаціонарного лікування.

– Надання допомоги в заповненні форм на отримання дозволів для переміщення для осіб: з числа вразливих категорій та індивідуальна допомога у перетині «лінії зіткнення».

– Проведення оцінки потреб окремих осіб або сімей, що постраждали внаслідок бойових дій.

– Обробка та перенаправленя індивідуальних запитів шукачів допомоги та запитів від органів державної влади, місцевого самоврядування, щодо потреб громад, медичних, навчальних закладів та інших соціально-значущих об’єктів інфраструктури до відповідних органів та осіб.

– Залучення гуманітарної допомоги, товарів та послуг від інших гуманітарних організацій, окремих волонтерів та волонтерських груп в інтересах шукача допомоги.

– Допомога в складанні звернень, запитів, заяв, тощо до органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств та організацій з метою відновлення порушених прав.

– Надання інформаційної підтримки (індивідуальне та групове консультування на території гуманітарного штабу та під час мобільних візитів).

– Здійснення моніторингових візитів в населені пункти на території діяльності гуманітарного.

– Надання гуманітарної допомоги та матеріалів екстреної допомоги мирним жителям в населених пунктах, де проводяться бойові дії.

– Проведення первинної оцінки шкоди, завданої інфраструктурі, мирним жителям та їх житлу, внаслідок бойових дій, терористичних актів.

– Проведення анкетування осіб з числа вразливих категорій населення для участі в програмах допомоги Замовника, партнерських організацій Замовника та УВКБ ООН.

– Надання всебічної підтримки міжнародним, гуманітарним, громадським організаціям, благодійним фондам, волонтерським групам та індивідуальним волонтерам в наданні допомоги мирним жителям, що постраждали внаслідок бойових дій.

– Написання та внесення інформації та даних до електронних таблиць.

– Вирішення нагальних потреб для здійснення своєї діяльності, звернення за роз’ясненнями та розпорядженнями до Замовника, керівництва Проекту, уповноважених осіб координаційного офісу Проекту.

ІІІ. Особисті якості:

Здатність швидко навчатися; Самоорганізованість та вміння системно працювати; Стресостійкість; Ввічливість та дипломатичність; Уміння працювати в тісній співпраці з членами команди; Відповідальність; Націленість на результат; Неконфліктність.

Резюме необхідно надіслати на адреси електронної пошти отправить резюме до 23:59, 10 березня 2019 р. Довідки за телефонами: 0932022232; 0964041034.

За результатом попереднього відбору, потенційні кандидати будуть запрошені на співбесіду.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх