RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Южном (Одесская обл.)
  4. Работа Старший електрик-матрос 1кл. в Украине
  5. Старший електрик-матрос 1кл.
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Старший електрик-матрос 1кл.

Заблокирована
10 050 грн.
 19 января 2021  Южное (Одесская обл.) 
Рубрики:Транспорт, автосервис; Производство

Пожелания к сотруднику

Образование: средне-специальное
Опыт работы:не требуется
График работы:посменная работа

Описание вакансии

вимоги:

громадянство України, придатність за станом здоров'я, наявність документів про освіту щодо присвоєння відповідної кваліфікації («Електрик судновий», «Матрос») та відгуків про працю або схвальних характеристик.

завдання та обов’язки:

Бере участь у несенні вахти згідно з судновим розкладом. Веде нагляд за роботою електричного обладнання, електричних систем та механізмів. Бере участь у: технічному обслуговуванні та ремонті судна, у тому числі електричних систем та механізмів; заходах застереження та запобігання забрудненню морського середовища. Обробляє, використовує і кріпить запаси та використовує їх; виявляє несправності та здійснює технічне обслуговування та ремонт з використанням електричного і електронного вимірювального обладнання та ручних інструментів. Виконує основні слюсарні роботи.

Бере участь у: суднових роботах; роботах з технічного обслуговування корпусної частини (включаючи роботи на висоті та за бортом); підготовці вантажних пристроїв і приміщень до вантажних операцій; обробці вантажу та запасів; швартовних операціях; постановці на якір; відкритті й закритті вантажних трюмів з механізованими люковими закриттями; облаштуванні вантажних пристроїв; огляді та ремонту такелажу; безпечній експлуатації палубного обладнання та механізмів; вимірюванні рівня води в цистернах, ллялах, танках; управлінні основними приводами клінкетів на палубах; обслуговуванні ходових, стоянкових та сигнальних вогнів судна; обстеженні стану протипожежних, аварійних і рятувальних засобів; розбитті лот-ліній та вимірюванні глибини ручним лотом; технічному обслуговуванні та ремонті на судні; такелажних, парусних, малярних та інших суднових роботах з використанням засобів малої механізації; забезпеченні чистоти і порядку в штурманській та рульовій рубках; належному утриманні та зберіганні сигнальних прапорів і знаків, ручних лотів і ручного туманного горну; застосуванні запобіжних заходів та запобіганні забруднення морського середовища. Здійснює експлуатацію чергових та робочих шлюпок, рятувальних шлюпок і плотів; керує спусканням та підняттям рятувальних, чергових та робочих шлюпок, управляє рятувальними шлюпками на веслах, під парусами, із мотором, з ручним механічним приводом. Веде обмін інформацією за допомогою світлових сигналів та сигнальних прапорів. Дотримується правил охорони праці, протипожежного захисту, особистої гігієни та охорони навколишнього середовища.

умови роботи:

змінний графік роботи, прямий роботодавець, постійне працевлаштування, один із кращих колективних договорів в Україні, медичне страхування з можливістю оформлення страховки на членів родини, безвідсоткові позики, можливості професійного розвитку, участь у спортивних і розважальних заходах, проведення екскурсійних поїздок вихідного дня, санаторно-курортне лікування, корпоративні заходи і традиції ДП «МТП «Южний», оздоровлення дітей співробітників у дитячих оздоровчих центрах України та спортивних секціях міста Южне.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх