RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Боярке
  4. Работа Викладач економіки та бухгалтерського обліку в Украине
  5. Викладач економіки та бухгалтерського обліку
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Викладач економіки та бухгалтерського обліку

Заблокирована
8 000 грн. + %
  5 июля 2021  Боярка 
Рубрики:Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Наука, образование, переводы

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Вимоги: Повна, або незавершена повна освіта за фахом, методика організації навчально-виховного процесу, основи педагогіки, психології та вікової фізіології, правила внутрішнього трудового розпорядку та вимоги правил з охорони праці та пожежної безпеки.

Обов'язки: Здійснює навчання і виховання здобувачів освіти з урахуванням специфіки навчальної дисципліни. Проводить навчальні заняття в закріпленому за ним кабінеті згідно з розподілом навчального навантаження, використовує різноманітні прийоми, методи й засоби навчання. Відповідає за комплексно-методичне забезпечення навчальної дисципліни, яку він викладає. Розробляє робочі навчальні плани і програми. Забезпечує під час занять належний порядок і дисципліну. Формує в здобувачів освіти загальну культуру, готує їх до застосування отриманих знань у практичній діяльності, організовує і контролює їх самостійну роботу. Створює безпечні умови для навчання учнів. Веде в установленому порядку навчальну документацію, здійснює поточний контроль за відвідуванням і успішністю. Підвищує професійну і педагогічну кваліфікацію, вивчає та застосовує у практичній роботі досягнення педагогіки та інформаційних технологій. У встановленому порядку проходить атестацію. Бере участь у роботі педагогічної ради. Дотримується правил внутрішнього трудового розпорядку.

Умови: можливість стабільної роботи в молодому колективі і комфортних умовах, Графік роботи - ПН-ПТ , згдно розкладу  навчальних занять, надання житла у гуртожитку коледжу.  

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх