RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Николаеве (Стрыйск. р-н. Львовская обл.)
  4. Работа Водій пожежного автомобіля в Украине
  5. Водій пожежного автомобіля
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Водій пожежного автомобіля

Заблокирована
Компания: 19 ДПРЧ ГУ ДСНС України у львівській області  (https://jobs.ua/company-19-dprch-gu-dsns-ukrani-u-lvvsky-oblast-1595082) (Все вакансии)
Рубрики:Транспорт, автосервис

Пожелания к сотруднику

Образование:среднее
Опыт работы:от года
График работы:посменная работа

Описание вакансии

19-державна пожежно-рятувальна частина Головного управління ДСНС України у Львівській області (м. Миколаїв),

пропонумо працевлаштування на вакантну посаду водія пожежного автомобіля.

Вимоги до кандидатів на службу:

повна загальна середня освіта;громадяни, які досягли 18-ти річного віку, придатні за станом здоров'я та мають добру фізичну підготовку;вік до 30 років;не притягувались до кримінальної або адміністративної відповідальності;категорії прав В і С стаж роботи не менше 1-го року.

При поданні заяви за Вами зберігається стаж служби в Збройних Силах, присвоюється звання: від рядового до старшого прапорщика (залежно від посади).

Умови роботи: щоденно з 09:00 до 18:00 (можливо сутки через троє), заробітна плата від 9000 гривень, підйомна допомога у розмірі 17000 гривень, безоплатне навчання з одержанням свідоцтва державного зразка про набуття відповідної робітничої професії, відомче медичне обслуговування;

Особовий склад забезпечується форменим одягом. Співробітникам надається можливість навчатися у вищих навчальних закладах ДСНС України (Харків, Львів, Черкаси). Стаж роботи для виходу на пенсію складає 25 років. Щорічна основана відпустка складає від 30 до 45 календарних днів (у залежності від вислуги).

Під час навчання на заочному відділенні заробітна плата зберігається. За додатковою інформацією звертатись за адресою: м. Миколаїв, вул Дроговизька 11, або за телефоном: 068-054-06-16

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх