RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Черкассах
  4. Работа Водій вантажних перевезень в Украине
  5. Водій вантажних перевезень
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Водій вантажних перевезень

Заблокирована
  1 июля 2020  Черкассы 
Компания: YOUZMN, ЧП  (https://jobs.ua/company-youzmn-chp-401393) (Все вакансии)
Рубрики:Транспорт, автосервис

Пожелания к сотруднику

Образование: средне-специальное
Опыт работы:обязателен
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Вимоги: безперервний річний стаж керування відповідними автотранспортними засобами та відповідна підготовка на право керування автомобілями категорії "E"

Обов'язки: Керувати автомобільними транспортними засобами, які відносяться до категорії "E", за різних дорожніх умов. Виконувати вимоги правил дорожнього руху, правил перевезень вантажів. Забезпечувати належний технічний стан автотранспортного засобу. Перевіряти технічний стан автопоїзда перед виїздом на лінію та після повернення з рейсу. Забезпечувати справність обладнання автотранспортного засобу відповідно до вимог стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху і охорони навколишнього середовища. Вчасно подавати автопоїзд для навантаження та розвантаження. Контролювати правильність завантаження, розміщення та кріплення вантажів (у тому числі - небезпечних, великовагових, негабаритних) у кузовах автотранспортних засобів. Усувати технічні несправності, які виникають під час роботи автотранспортних засобів на лінії та не потребують розбирання головних механізмів. Заправляти автотранспортні засоби паливом та іншими експлуатаційними матеріалами. Оформлювати дорожню документацію. Подавати першу медичну допомогу потерпілим під час дорожньо-транспортної пригоди.

Умови: Повинен знати: законодавство України про автомобільний транспорт і дорожній рух; правила дорожнього руху; правила перевезення вантажів; призначення, розташування, будову, принцип дії агрегатів, складових одиниць, механізмів і систем автотранспортних засобів категорії "E" та правила їх технічної експлуатації; будову, правила експлуатації і технічного обслуговування причепів; особливості керування автопоїздами; можливі причини дорожньо-транспортних пригод та способи запобігання; характер впливу природних умов (дощ, туман, ожеледиця та інше) на безпеку руху; несправності, що виникають в процесі експлуатації автотранспортних засобів, способи їх виявлення і усунення; порядок проведення технічного обслуговування; правила безпечного ведення робіт, протипожежної безпеки та санітарії під час технічного обслуговування автотранспортного засобу та при роботі на лінії; особливості користування експлуатаційними матеріалами (паливо, мастила, електроліт та інше); правила зберігання автотранспортних засобів на відкритій стоянці і в гаражі; правила надання першої допомоги потерпілим під час дорожньо-транспортних пригод; правові основи і відповідальність за порушення правил дорожнього руху, правил експлуатації автотранспортного засобу, завдання матеріальної шкоди та шкоди навколишньому середовищу.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх