RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Водій із своїм авто на доставку працівників ресторанів в Киеве
  5. Водій із своїм авто на доставку працівників ресторанів
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Водій із своїм авто на доставку працівників ресторанів

Заблокирована
10 000 грн.
  8 августа 2022  Киев 
Компания: CarOnFly  (https://jobs.ua/company-caronfly-112803) (Все вакансии)
Рубрики:Транспорт, автосервис

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:желателен
График работы:дополнительный заработок

Описание вакансии

Доброго дня! Ресторани, з якими ми співпрацюємо наразі допомогають лікарням і нашій армії готовою іжею і шукають підтримку і допомогу в доставці їх працівників.

Якщо у вас є бажання і можливість попрацювати на благо країни і простих людей — будемо раді скоординувати вас з ресторанами.

  • Замовлення підбираємо в ваш район проживання, щоб мінімізувати поовернення додому. Ресторани знаходяться в центрі міста.
  • Орієнтовний час з 20:00 до 22:00. Останнє замовлення буде за годину до початку коменданської години. При зменшенні комендантської години плануємо працювати більше.
  • Оплата на даний момент становить: 55грн подача в яку входить 3 наступні км поїздки. Четвертий і кожен наступний км 8грн/1км. Тобто, якщо ви здійснили поїздку в 23км то отримаєте: 23−3=20*8=160+55=215 грн.
  • Компенсуємо повернення між замовленнями і додому по 3 грн/1км. Хочемо звернути увагу, що від дому до ресторану на перше замовлення кілометраж не оплачується, він входить в подачу.
  • У пт-сб-нд діє бонус + 15% до тарифу
  • Робочі дні ви визначаєте для себе самі. Ресторани працюють кожного дня, коли у вас є можливість, тоді і працюйте. Головне попередити про це нашого менеджера в телеграм. Позитивна динаміка в кількості відкритих закладів є, тож сподіваємось роботи буде ставати все більше.

Якщо умови вам підходять і ви хочете спробувати працювати — напишіть нам на телеграм. Нас можна знайти по номеру телефону або ж по назві. В телеграмі можете уточнити всю необхідну інформацію, а також записатися в графік і визначити робочі дні.

Зараз працюємо в режимі скороченого штату працівників, тож просимо телефонувати, якщо дійсно є бажання працювати, вас влаштовує тариф і питання не стосуються інформаціі, яка є в оголошенні.

Телеграм: @ManagerCarOnFly Телефон: ....42

Все буде Україна!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх