RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Запорожье
  4. Работа Воспитатель в детсад в Украине
  5. Воспитатель в детсад
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Воспитатель в детсад

Заблокирована
6 500 грн.
 28 сентября 2020  Запорожье 
Компания: ДНЗ № 177  (https://jobs.ua/company-dnz-177-217233) (Все вакансии)
Рубрики:Наука, образование, переводы

Пожелания к сотруднику

Образование: средне-специальное
Опыт работы:не требуется
График работы:посменная работа

Описание вакансии

Требования: Педагогічна освіта

Обязанности: Вихователь дошкільного навчального закладу:

2.1. Виконує вимоги інструкції з охорони життя і здоров`я дітей, безпеки життєдіяльності, організовує роботу на виконання Державної програми розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі».

2.2. Організовує професійну діяльність відповідно Закону України «Про дошкільну освіту», Державної базової програми розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі», Базового компонента дошкільної освіти в Україні, Положення про дошкільний навчальний заклад, Положення про організацію фізичного виховання і масового спорту в дошкільних, загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладах України, Закону України «Про права дитини», забезпечує реалізацію державної політики в галузі освіти.

2.3. Здійснює освітньо-виховний процес за всіма напрямками діяльності ДНЗ згідно річного плану, Статуту дошкільного навчального закладу.

2.4. Впроваджує в педагогічний процес навчально-методичні документи та рекомендації щодо організації освітньо-виховного та фізкультурно-оздоровчого процесу в ДНЗ, якісно організує та проводить заняття з дітьми згідно сучасних вимог.

2.5. Забезпечує виконання рухового режиму дошкільного закладу.

2.6. Виконує програми розвитку, оздоровчу та корекційну роботи з дітьми, віднесених за станом здоров‘я до підготовчої та спеціальної медичної групи.

2.7. Забезпечує дотримання санітарно-гігієнічних норм та вимог безпеки життєдіяльності в групі та на ігровому майданчику..

2.8. Стежить за відвідуванням дітей своєї групи, охайно щодня веде табель відвідування дітей, своєчасно повідомляє директора та медсестру про причину тривалої відсутності дитини. Слідкує за станом здоров‘я кожної дитини в групі, виконує рекомендації лікаря та медсестри.

2.9. Щодня зранку вихователь оглядає кожну дитину яка прийшла в ДНЗ і перевіряє чистоту її тіла, волосся, білизни, стежить чи немає шкіряних захворювань – сипу, розчосу, чи не гнояться очі, чи не спостерігається у дитини нездужання (болить голова, горло, в горлі нальоти, слинотеча та інше).

2.10. Контролює батьківську плату за харчування дітей щомісяця.

Условия:

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх