RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Стажер для участі у видавничому проєкті в Киеве
  5. Стажер для участі у видавничому проєкті
Отправить резюме

Стажер для участі у видавничому проєкті

Заблокирована
4 000 грн.
  3 августа 2023  Киев 
Компания: ЧП РА «Да Винчи»   (https://jobs.ua/company-chp-ra-da-vinchi-58625) (Все вакансии)
Рубрики:Торговля, продажи, закупки; Реклама, маркетинг, PR; СМИ, TV, Радио

Контакты

Телефон: +38 (050) 394-96-50
Контактное лицо:Ігор Агарков
Адрес:Київ, вул. Еренбурга, 3Б

Пожелания к сотруднику

Образование: неоконченное высшее
Опыт работы:не требуется
График работы:плавающий график работы

Описание вакансии

Рекламній агенції (РА «Да Вінчі» — видавництво, що випускає журнал та довідники для поліграфістів та замовників поліграфічної продукції) потрібен практикант (практикантка) для роботи над новим проєктом PrintUS.market (об’єднує пропозиції з пошуку та продажу б.в. устаткування для поліграфії), а також інших напрямах діяльності видавництва.

Обов’язки:

  • телефонна комунікація з директорами друкарень, виявлення осіб, що відповідають за напрямок продажу та придбання устаткування;
  • надсилання пропозицій щодо співпраці, виявлення потреб у нашій послузі (інформаційне супроводження продажу та придбання устаткування для поліграфії, залишків витратних матеріалів);
  • отримання та опрацювання інформації для заповнення сайту та паперового PrintUS.market (додаток до щомісячного журналу Print+);
  • виявлення первинних потреб, пов’язаних з продажем реклами та передплати на інші видання та продукти редакції (можлива участь у продажах за додатковий відсоток).

Усі документи на практиці за потреби підписуємо. Практика оплачувана.


Про РА «Да Вінчі». Ми -- невелике видавництво. Створюємо та поширюємо контент для поліграфістів. Використовуємо для цього об'єднані під брендом «Соціальна мережа поліграфістів» електронні (printus.com.ua, групи та сторінки у соціальних мережах, групи у месенджерах) та паперові видання (Print+, "Поліграфія України"), власноруч створені унікальні бази даних. Інші сфери діяльності: допомога в проведенні профільних івентів, видання книжок тощо.

Після закінчення практики розглянемо питання щодо продовження роботи на позиціях «Менеджер з продажу реклами та передплати» або «Редактор»

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх