UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Робота в Інтернет

Публікації "Робота в Інтернет"

Сторінка 1 з 2

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Що довірити фрілансеру та як його контролювати

    13 червня 2021 392

    Гайда розбиратися з Jobs.ua, яку роботу можна довірити фрілансеру та яким чином його контролювати!

  • Як заробляти на Preply, викладаючи іноземні мови онлайн – досвід випускниці ЛНУ імені Франка

    20 листопада 2020 1054

    Оксана в 2020-му році завершила навчання у Львівському національному університеті імені Франка. До того, як почала викладати англійську мову на Preply, вона вже мала за плечима вчительський досвід (у двох офлайн і одній онлайн школі). Вона люб’язно погодилася поділитися своїм успішним досвідом викладання англійської мови на Preply.

  • Мінуси віддаленої роботи

    21 серпня 2019 1933

    Динамічний розвиток інформаційних технологій, різних сфер ринку підвищує актуальність віддаленої роботи, де найбільш важливий результат, а не фізична присутність людини в офісі. Формат відкриває хорошу перспективу збільшити свій дохід без відриву від основного виду діяльності, в декретній відпустці.

  • Украинские фрилансеры и где они "обитают"

    30 травня 2017 839

    "Переедет" ли украинский фриланс с запрещенных соцсетей и почтовых сервисов?

  • Виртуальная работа в сети Интернет

    17 березня 2008 676

    Современные возможности устройства на работу многообразны. Одним из наиболее удобных способов отыскать себе подходящее место считаются поиски с помощью сети Интернет. Виртуальное..

  • Ищу работу на дому!

    19 травня 2008 659

    Объявления о поисках надомной работы обычно размещают молодые мамы, желающие заработать, пенсионеры, да и просто люди, уставшие от необходимости трудиться под неусыпным контролем со стороны работодателя. Чем привлекателен такой труд?..

  • Фриланс – заработок головой

    16 жовтня 2008 704

    Если в первых статьях цикла материалов о работе в Интернет мы рассматривали виды заработка, в которых не нужно особых знаний или навыков, то сейчас пойдет разговор именно об...

  • Ищу интернет работу. Компьютер и Интернет прилагаются.

    10 жовтня 2008 753

    Лет 7-8 назад, когда понятие «Интернет работа» только начинаю теребить умы рядовых украинцев, особо «продвинутые» зарабатывали приличные деньги, работая дома через Интернет.

  • Работа дома как антикризисное решение

    15 травня 2008 600

    Если у вас нет компьютера и Интернет или же вы абсолютно не доверяете предложениям работы через интернет, а свободного времени все равно много, можно ...


Ctrl →
1 з 2

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору