UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Грошове питання

Публікації "Грошове питання"

Сторінка 1 з 10

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Приймаємо зважене рішення і усвідомлено витрачаємо гроші

    20 грудня 2022 335

    До війни, тобто до повномасштабного вторгнення, далеко не кожен українець задумувався над тим, наскільки усвідомлено він витрачає свої гроші. Але воєнний час диктує свої правила, і контроль над сімейним бюджетом став для багатьох людей в пріоритеті. Тому пропонуємо вашій увазі поради, як приймати зважене рішення і з розумом витрачати гроші.

  • Як рівень доходів впливає на нашу психіку, та й на життя в цілому?

    21 листопада 2022 275

    Ви коли-небудь замислювалися над цим питанням? Якщо ні, портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує з’ясувати, чому так відбувається.

  • Як монетизувати свої знання?

    3 листопада 2022 517

    «Знання важко добувати, але легко носити», стверджує народна мудрість. Безперечно, в наш час інформація є одним з найцінніших ресурсів. Звісно, так залишатиметься і надалі. Але як монетизувати свої знання – це питання цікавить багатьох людей. Спробуємо розібратися, які тут є варіанти.

  • Коли можна погодитися на зарплату нижче ринкової?

    4 жовтня 2022 279

    В певних ситуаціях ви небагато втратите, погоджуючись на зарплату нижче ринкового рівня. І хоча такі ситуації краще оминати стороною, іноді в пошукачів не залишається інших варіантів, як найнятися працювати за невелику оплату.

  • Програма допомоги переселенцям під час війни від уряду

    22 березня 2022 338

    Сьогодні Уряд заявив про реалізацію масштабної програми допомоги українцям, яким вимушено довелось покинути власні домівки після введення воєнного стану по всій території України. Дізнавайтесь деталі зі статті.

  • Кросівки як інвестиція! А чому б і ні?

    7 січня 2022 433

    Хороші фірмові кросівки, та ще з лімітованих серій, це наче олдскульні моделі машин чи раритетні платівки – якщо вони зберігаються в хорошому стані, їхня ціна з часом значно зростає. Отже, кросівки як інвестиція – поговоримо разом із Jobs.ua про цей оригінальний спосіб інвестування.

  • Чому варто інвестувати в мобільний геймінг?

    24 грудня 2021 387

    Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує розібратися в такому цікавому питанні, чому інвестиції в мобільний геймінг ніколи не втратять актуальності.

  • Формула багатства – яка ж вона?

    6 вересня 2021 711

    Формули виражають відношення між величинами. А якщо ми говоримо про багатство, сума яких величин дасть потрібний нам результат? Давайте довідаємося з Jobs.ua, що входить у формулу багатства.

  • Чи можна вважати зарплату і премію за мотивацію

    20 серпня 2021 623

    Для багатьох керівників на це питання знайдеться лише ствердна відповідь. Мовляв, зарплата регулярно переглядається, і премія час від часу виплачується – так чого ще хотіти? Але чи так це насправді? Чи дійсно ця схема працює настільки ефективно, як зазвичай вважають керівники? Давайте спробуємо розібратися в цьому питанні.

  • Як оголосити бажану заробітну плату на співбесіді

    9 липня 2021 450

    Багатьох здобувачів питання про заробітну плату на співбесіді ставить у незручне становище, тому сьогодні разом із Jobs.ua розбираємось, як оголосити бажану заробітну плату на співбесіді.


Ctrl →
1 з 10

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору