UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 2 з 501

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Лагідна українізація - як перейти на українську мову всім колективом

    8 листопада 2023 673

    Дієві поради, як впровадити українізацію в команді лагідно та покроково.

  • Як донести до керівництва, що ви вже не «вивозите»

    5 листопада 2023 402

    Проблема професійного вигорання турбує кожного другого українця в наш час. Парадоксально, але тільки деякі співробітники наважуються повідомити про цю проблему керівництву. Чому так відбувається і як правильно припіднести начальству думку, що ви вже не «вивозите»?

  • Поради психолога про те, як справитись зі стресом на роботі

    2 листопада 2023 600

    Управління стресом доступне для більшості людей, слід тільки розвивати власну психологічну резильєнтність.

  • Чим звичка регулярно читати може допомогти вам в карʼєрі

    28 жовтня 2023 549

    В цій статті на Jobs.ua ми докладно розглянемо, чим звичка регулярно читати може допомогти кожному професійно розвиватися, зростати та ставати кращим експертом у своїй справі.

  • Робота на фрилансі: поради та лайфхаки

    27 жовтня 2023 438

    Працівники компаній часто мріють про фриланс, але тільки частина з них зважується покинути стабільність, яку пропонує компанія, і вирушити у вільне плавання. Розбираємося у цій статті, які поради та лайфхаки можна запропонувати людям, які хочуть перейти на фриланс.

  • Хто такий Full-stack developer, скільки він заробляє і як ним стати

    22 жовтня 2023 396

    Однією з найпривабливіших позицій в сфері ІТ була і залишається професія фул-стек розробника. Але як стати настільки універсальним фахівцем? Розповідаємо, хто такі full-stack developer’и, скільки вони заробляють і як ними стати.

  • Як робота з менторами впливає на кар’єру

    15 жовтня 2023 445

    Навіть якщо ви думаєте, що наставник на робочому місці вам не потрібен… швидше за все, що він таки потрібен. Чому потрібен, запитаєте ви? Давайте дізнаємося, як робота з менторами впливає на кар’єру.

  • Як працювати з великою різницею в часі

    11 жовтня 2023 380

    Однією з найголовнішим труднощів для робітників дистанційного формату є синхронізація з командою відповідно часу, особливо, якщо мова про місцеперебування членів команди в різних країнах чи частинах світу.

  • Три кроки до розв’язання конфліктів у команді

    5 жовтня 2023 665

    Конфлікти та непорозуміння трапляються навіть в ідеальних командах. Банальна логіка підказує нам, що конфлікти потрібно гасити швидко, якщо вже не вдалося їх уникнути. Та чи насправді це так? Давайте з’ясуємо це, а також розглянемо три кроки до розв’язання конфліктів у команді.

  • Що таке емоційний інтелект і як він допомагає в роботі?

    1 жовтня 2023 749

    Вміння правильно зчитувати та інтерпретувати емоції інших людей, а також реагувати на них, впливає на успіх в багатьох сферах життя. І якщо емоційний інтелект настільки важливий в житті кожного, давайте з’ясуємо, як він допомагає в роботі.


← CtrlCtrl →
2 з 501

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору