UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 8 з 501

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Робота на самоті може призвести до ментальних проблем: як цьому запобігти?

    26 січня 2023 247

    Віддалена робота має безліч переваг, але також і певні недоліки. Одним з таких недоліків можна вважати ізольованість працівника від команди колег. Такий стан справ може призвести до появи ментальних проблем. Як цьому протидіяти, читайте в матеріалі від Jobs.ua.

  • Що насправді приховує тренд «тихого звільнення»

    24 січня 2023 521

    Чи зауважували ви колись, що ваш колега почав демонструвати незвичну для нього поведінку? Мається на увазі, перестав допомагати вам, навіть якщо раніше з готовністю це робив; або ж почав виконувати тільки строго визначені обов’язки, не перепрацьовуючи і не перенапружуючись в будь-який спосіб. Це ознаки того, що ваш колега вирішив вдатися до стратегії «тихого звільнення».

  • Просунуті навички комп’ютерного набору – а ви знали про ці «фішки»?

    23 січня 2023 323

    Якщо вам по роботі доводиться багато працювати з текстами, тобто безпосередньо мати справу з комп’ютерним набором на клавіатурі, ви можете оптимізувати цей процес. Цікаво, що багато людей, яким потрібно чимало часу проводити за текстами, не знають цих простих речей.

  • Як підвищити свою стресостійкість під час війни

    18 січня 2023 785

    На жаль, стрес - невіддільна частина життя кожної людини, але не обов’язково негативна.

  • Офісний синдром на дистанційці: як він проявляється і як йому запобігти?

    16 січня 2023 319

    Багато людей працює віддалено, тому в офісі чи вдома, але доводиться подовгу засиджуватися за комп’ютером. Це може призвести до певних проблем із здоров’ям, і в цій статті разом із Jobs.ua поговоримо про те, що таке офісний синдром і які профілактичні заходи мінімізують ризик його появи.

  • Як досягти будь-якої мети за 4 кроки

    13 січня 2023 1158

    Іноді здається, що досягти бажаної мети неможливо. І чим масштабніша ця мета, тим більше сумнівів долають нас; в результаті, як це часто трапляється, ми відступаємо. То як досягти неможливого, як бажані цілі перетворити в реальність?

  • Мінімізуємо шкоду здоров’ю, якщо працюєте дистанційно: добірка порад

    12 січня 2023 397

    Віддалена робота давно перестала бути чимось незвичним. А відтак постає питання, як працювати на дистанційці так, щоб не шкодити своєму фізичному та ментальному здоров’ю.

  • Чи забезпечують роботодавці всім необхідним ваше робоче місце під час відключень електроенергії

    11 січня 2023 240

    Хто б міг подумати, що починаючи з листопада 2022 року однією з конкурентних переваг серед роботодавців стане наявність генератора і постійного інтернету.

  • Архітектурне мислення – чим воно корисне і в чому його переваги?

    9 січня 2023 348

    Якщо говорити про ірраціональність людської поведінки, кожен з нас схильний до прийняття рішень, продиктованих емоціями, а не виваженими і раціональними фактами. Архітектурне мислення дозволить уникати пасток, розставлених нашими емоціями на всьому шляху до прийняття рішень.

  • Ефективно занотовувати на роботі – методи та поради

    5 січня 2023 391

    Ефективність занотовування важливої інформації на роботі годі переоцінити. Відтак і постає питання, як ефективно робити нотатки, якими методиками користуватися, щоб полегшити цю справу. Пропонуємо з’ясувати, які цікаві методики та поради допоможуть у цій справі.


← CtrlCtrl →
8 з 501

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору