UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Успішний бізнес

Публікації "Успішний бізнес"

Сторінка 1 з 11

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як можна використовувати ChatGPT у щоденній роботі

    21 червня 2023 1424

    Зовсім нещодавно в Україні запрацював ChatGPT - чат-бот зі штучним інтелектом, а українська спільнота вже намагається застосувати його високотехнологічний ресурс не тільки заради фану, а й для роботи.

  • Які помилки продавців відлякують клієнтів?

    9 листопада 2022 356

    Більшість продавців втрачають клієнтів через одні й ті самі помилки. Портал з працевлаштування Jobs.ua зібрав найочевидніші з них в цій статті.

  • Що таке маркетингова стратегія та як вона допомагає бізнесу

    23 жовтня 2022 704

    Чому тільки все зосереджено на маркетинговій стратегія? Тому що без правильно поставлених цілей та підібраних ресурсів, неможливий подальший рух та ріст бізнесу.

  • Ознаки того, що у вас вийде відкрити власний бізнес

    9 серпня 2022 414

    Напевно не знайдеться такої людини, яка б не мріяла відкрити власний бізнес і перестати працювати на «дядька». Але якими навичками повинна володіти людина, яка хоче відкрити власну справу? А які навички можна розвинути? Давайте дізнаємося.

  • Український проект “Працюю на перемогу” для підтримки підприємців

    12 квітня 2022 359

    Під час війни запустилось багато цікавих проектів та стартапів, що націлені на підтримку українців будь-якої сфери діяльності та прошарку. Один з них «Працюю на перемогу».

  • Найважливіші обов’язки власника бізнесу – які вони?

    8 грудня 2021 477

    Які можемо виділити найважливіші обов’язки підприємців, якщо вони хочуть, щоб їхній бізнес зростав і масштабувався? З’ясуємо разом із Jobs.ua.

  • Коворкінг - новий спосіб організації робочого простору

    3 жовтня 2021 519

    Все частіше керівники великих українських компаній обирають коворкінг в якості нового формату організації робочого простору. Саме він стає компромісом між цими двома видами зайнятості, де процес роботи, творчості, взаємодії з колегами і партнерами проходить в новому більше продуктивному форматі.

  • Бізнес-ідея – приватні «казкові» резиденції

    22 вересня 2021 442

    Створити етно хатинку за мотивами українських народних казок, викупити ледь не в самісінькій гущавині старий хутір і влаштувати Хатинку Баби-Яги чи Будиночок Лісовика – ці та подібні бізнес-ідеї можна віднести до розряду приватних «казкових» резиденцій. Давайте поміркуємо разом із Jobs.ua, наскільки вигідною може бути ця ідея в довготривалій перспективі. І в умовах карантинних обмежень, що на час пандемії – суттєвий момент.

  • Відгуки клієнтів – наскільки вони важливі?

    19 липня 2021 1126

    Неважливо, чи ви тільки плануєте запускати власний бізнес, чи вже давно займаєтеся підприємницькою діяльністю – в будь-якому разі приділіть значну увагу відгукам своїх клієнтів. Нехтувати цим питанням не варто, а чому – давайте розберемося разом із Jobs.ua.

  • Інвестиції в музику – міф чи реальність?

    26 травня 2021 415

    Ультрасучасна техновеснянка у блискучому виконанні Go_A полонить європейські чарти, соліст італійського гурту-переможця зізнався, що «Шум» – його найулюбленіша пісня Євробачення-2021… але до чого тут це, запитаєте ви? А мова про те, що інвестиції в музичний бізнес – це вигідний напрямок інвестування


Ctrl →
1 з 11

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору