UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. Всесвітній День веб-майстра

Всесвітній День веб-майстра

Всесвітній День веб-майстра

Всесвітній День веб-майстра

     2148Автор: 

Помилка «404»? Нічого подібного, одне свято сьогодні точно знайдене

«4.04» – це знайоме всім користувачам інтернету числове значення завжди означає одне: сервер не може знайти дані за запитом. А значить, усім, хто працює в професіях, пов'язаних з веб-розробкою, ще належить у всьому цьому розбиратися.

Недарма 4 квітня (4.04) обрано датою, коли весь світ відзначає Міжнародний день інтернету і професійне свято День веб-майстра.

Сьогодні профі цього напрямку легко розкритикують таке трактування свята і будуть, як завжди, праві. Справа в тому, що власне професія веб-майстра вважається вже застарілою. Сучасні завдання розробки програмного забезпечення для тисяч ресурсів Всесвітньої павутини виконують безліч інших фахівців. Це і веб-дизайнери, і верстальники, і розробники програм, тестувальники, програмісти і ще багато фахівців, точна назва професії яких здатна в мозку звичайних людей викликати ту саму «помилку 404».

У сучасному розумінні веб-майстер – це професіонал, що зв'язує примхливі і швидко мінливі високі технології зі світом обивателів, які сьогодні без інтернету і його можливостей не уявляють собі ні бізнесу, ні життя.

Тож не дивно, що більшість професій цього напряму вже багато років визнані найзатребуванішими і пропонують цікаве заняття всім, хто ризикнув розібратися в паралельній реальності «одиниць і нулів».

Ближайшие праздники


Часто шукають

↑ Вгору