UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Знай свої права

Публікації "Знай свої права"

Сторінка 1 з 8

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Чи має право роботодавець відмовити працівнику у відпустці під час війни? - Тлумачення юристів

    29 листопада 2023 1134

    В статті пропонуємо дізнатися, як бути з відпусткою у воєнний час?

  • Як знайти роботу людині з інвалідністю?

    8 лютого 2023 660

    За офіційною статистикою в Україні станом на 01.01.2020 рік кількість осіб з інвалідністю склали 2,7 мільйона. Підібрали корисні поради, які можуть знадобитися всім людям з інвалідністю для працевлаштування.

  • Як на співбесіді відповідати на питання з ознаками дискримінації

    29 січня 2023 684

    Перше правило, яке необхідно запам’ятати кожному здобувачу при відвідуванні співбесіди: питання, що задаються роботодавцем повинні стосуватись ваших здібностей і здатностей виконувати зазначені у вакансії умови роботи.

  • Дії роботодавця у разі евакуації робітника за кордон

    26 квітня 2022 508

    Jobs.ua відповідає на питання про те, як змінюються відносини “роботодавець-робітник”, який отримав статус біженця в іншій країні через воєнні дії.

  • Офіс зруйновано, документи втрачені – що робити?

    11 квітня 2022 383

    На жаль, і така ситуація може трапитися. Офіс розташовувався в районі міста, куди влучив снаряд, і тепер його не існує, як і будинку, який снаряд окупантів теж зруйнував. Що робити в такій ситуації, коли первинні документи втрачені? Давайте з’ясуємо.

  • Чи можуть вас звільнити під час війни

    18 березня 2022 488

    Не дивлячись на те, що в країні воєнний стан подовжено, більшість українців продовжує працювати. Майже для всіх робітників це дуже важливий аспект і стосується виживання. Тому нагальними хвилюючими питаннями для робітників залишаються: Чи може керівництво звільнити мене? Чи буде заробітна плата виплачуватись? Спробуймо розібратися в цьому разом з Jobs.ua.

  • Ознаки того, що ваша зарплата менша, ніж повинна бути

    11 жовтня 2021 583

    Відчуваєте, що ваша зарплата повинна бути більшою ніж є, а роботодавець замовчує та обходить стороною це питання? Не затягуйте з вирішенням цього питання й беріть ініціативу в свої руки.

  • Як протидіяти ейджизму на роботі

    9 вересня 2021 666

    Дискримінація за віком – на жаль, така ситуація трапляється досить часто. І мова не лише про нашу країну. Багато людей у світі стикалися з випадками ейджизму хоча б один раз у житті.

  • Конфлікт з керівником: як запобігти та вирішити

    17 серпня 2021 724

    Давайте з’ясуємо, як запобігати конфліктам з керівником, і вирішувати їх, якщо вони все ж виникли. Звичайно, не всі ситуацію можна вирішити на свою користь, але більшість із них, принаймні, можна спробувати вирішити позитивними методами.

  • «Українські вихідні»: все новини

    28 травня 2021 362

    Наразі, українці мають одинадцять постійних (щорічних) святкових та «неробочих» днів


Ctrl →
1 з 8

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору