UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. На роботі
  5. Коли робота потребує змін

Коли робота потребує змін

30.11.2018 277Автор: Олександр Мавлідінов
Коли робота потребує змін

Коли робота потребує змін

30.11.2018     277Автор: 

Звісно, Jobs.ua не пропонує вам залишати свою роботу, але, коли подібні думки з’являються у вас, подумайте, що їх викликає.

Можливо, ви вже не перший рік працюєте у компанії та бачите те, що вона зростає, в той самий момент, як ви залишаєтесь без жодного руху у своїй кар’єрі. За такими умовами, слід чітко розуміти, що якщо підвищення не можливе, з яких-небудь причин, то слід дійсно думати про зміну роботи.

Маленька, та «неадекватна» теперішньому часу заробітна плата, яку вам не збираються підвищувати, також може стати суттєвим поштовхом для зміни вашого місця праці. Якщо ви спробували усі можливі методи й впевнилися у відсутності змін у цьому питанні – починайте свої пошуки.

Окрім зарплатні, такою причиною може стати й відсутність перспектив росту. Тому, хоч вам і підвищено платню за роботу, але ви залишаєтесь на той самій службовій посаді без вірогідності «руху вгору» - пробуйте шукати кращого.

Не менш важлива й наявність впевненості «у завтрашньому дні», яку ваша компанія може давати вам, а може й ні. Якщо є підозри що ви працюєте у «епізодичній компанії», мета якої власне збагачення без огляду на колектив працівників, також не слід залишатися там.

Відсутність поваги до всіх, хто працює на благо власника, теж привід для зміни роботи. Ви – вільна людина й тому, ваш труд повинен поважати кожний, хто має з цього свої «плюси».

Постійна та хронічна втомленість, яку викликає ваша робота, теж можливий привід щодо змін у вашому професійному житті. Розберіться, чому це відбувається, та коли відповідь – непомірні навантаження й зробити з цим нічого не можна, не зволікайте із рішенням щодо пошуку нової роботи.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору