UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Шукаємо вакансії
  5. Найпопулярніші сезонні вакансії 2018

Найпопулярніші сезонні вакансії 2018

24.06.2018 690Автор: Лоліта Платошкіна
Найпопулярніші сезонні вакансії 2018

Найпопулярніші сезонні вакансії 2018

24.06.2018     690Автор: 

Літо в самому розпалі, а це значить, що сезонні вакансії найбільш затребувані на українському ринку праці. Сезонна робота в Україні – це можливість для багатьох безробітних знайти хочі тимчасову але добре оплачувану роботу. Таким чином працелюбні здобувачі можуть розраховувати на цікаві вакансії без досвіду роботи. Часто роботодавці готові взяти на таку роботу студентів, та надати їм можливість попрацювати влітку.

Ринок праці пропонує сезонну роботу як в Україні, так і за кордоном. Пропозицій від українських роботодавців звісно більше, та закордонні роботодавці спроможні запропонувати кращий досвід роботи, високу заробітну плату. Україна потребує в сезонних вакансіях за таким направленням: здобувачі без досвіду роботи, виробництво, готельний бізнес, домашній персонал, будівництво. Щодо закордонного бізнесу, можна знайти багато вакансій за таким направленням: виробництво, фермерство, будівництво, домашній персонал, робота для спеціалістів без досвіду.

Сезонні вакансії 2018

Сезонні працівники найчастіше необхідні в курортні райони: Одеса, Кирилівка, Залізний Порт, Коблево, Затока. Сюди з радістю візьмуть і студентів. Для стажування фахівців популярними містами залишаються: Житомир, Миколаїв, Івано-Франківськ, Харків, Київ.

Роботу за кордоном за сезонними вакансіями можна знайти в Польщі, Чехії, Швеції, США та інших країнах. Найчастіше це відрядна чи погодинна оплата праці. Вона добре підійде спеціалістам звичним до фізичної праці.

Отже, найбільш популярніші вакансії для працевлаштування закордоном:

  • пакувальник,
  • електромантер,
  • різноробочий,
  • гувернантка,
  • адміністратор та багато інших.

Багато хто з українців все частіше обирають роботу за кордоном завдяки збільшеній зарплаті та можливості подивитися іншу країну, відкорегувати свої знання мови, отримати високий професійний досвід поряд з висококваліфікованими професіоналами. Європейські зарплати завжди вищі за українські, та перед тим як погоджуватись на роботу, спів віднесіть процентні рівні життя та заробітки та опісля прийміть рішення.

Зверніть особливу увагу щодо віку здобувача, який вказують закордонні роботодавці при розміщенні вакансій. Якщо раніше роботодавці вказували пошуковий вік до 35 років, то зараз він трохи збільшився до 55 років. Тож у багатьох є шанс випробувати себе та виконати бажання.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору