UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Статті
  5. Інститут підготовки кадрів промисловості

Інститут підготовки кадрів промисловості

3.11.2008 1163

МІНІСТЕРСТВО ПРОМИСЛОВОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

ІНСТИТУТ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ

ПРОМИСЛОВОСТІ

III рівень акредитації

Ліцензія МОНУ АВ № 159012 від 04.08.2006 року.

Інститут підготовки кадрів промисловості заснований у 1949 році. Державний вищий навчальний заклад післядипломної освіти — головна організація з питань підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів Міністерства промислової політики України.

Інститут нагороджений Срібною медаллю «Незалежність України» та дипломом учасника загальноукраїнського проекту «Промисловість та підприємництво України», номінант альманаху «Золота книга української еліти», лауреат міжнародного академічного рейтингу «Золота фортуна».

При Інституті працюють ПОСТІЙНО ДІЮЧІ КУРСИ, на яких за короткий термін можна отримати сучасні престижні професії:

«Секретар керівника, фахівець кадрової служби» — слухачі вивчають такі дисципліни, як: ПК, діловодство на ПК, офісну техніку, психологію, діловий імідж, трудове законодавство, первинну бухгалтерію та ін.

«Оператор комп’ютерного набору, користувач ПК».

«Косметик-візажист-стиліст» — слухачі навчаються на денній (три місяці) та очно-заочній (заняття проходять по суботах) формах навчання в сучасно обладнаних аудиторіях-салонах, косметичних кабінетах, відвідують семінари та майстер-класи. Навчаються таким дисциплінам, як: медична косметологія, дерматологія та фізіологія, косметологічна фармакологія, основи апаратної косметології, основні види масажу обличчя, фітокосметологія та аромокосметологія та ін. Діють семінари: «Апаратна косметологія», «Бікіні — дизайн».

«Візажист-стиліст» — професійна підготовка візажистів (всі види професійного макіяжу, авангардний, подіумний візаж, креатив, стилістика кольору, індивідуальний підбір стилю тощо).

Проводиться навчання перукарів. Базова підготовка та підвищення кваліфікації від починаючого майстра «Перукаря-універсала» до професіонала в перукарському мистецтві — «Перукаря-модельєра». Курси перукарів виділяються серед інших своєю різноманітною програмою навчання, такою як: засвоєння школи стрижок «VIDAL SASSОON», комерційні стрижки та зачіски, новітні технології фарбування та хімічної завивки волосся, колористика, креативні стрижки та зачіски, моделювання та художнє оформлення вечірніх та святкових зачісок, персоналізація та ін. Діють семінари на тему: «Трибологія», «Колекційні вечірні зачіски», «Афроплетіння та нарощування волосся», «Колористика».

Сьогодні на ринку праці великим попитом користуються «Майстри манікюру та педикюру» ( 2 клас, 2 розряд), саме тому Інститут проводить професійні курси, де слухачі отримують знання з освоєння: класичного манікюру та педикюру, французького манікюру, художнього розпису, пірсінгу нігтів, нейл-арту, СПА-манікюру, арт-дизайну та ін.. А також підвищують кваліфікацію, вивчаючи курс «Моделювання, оздоровлення та нарощування нігтів».

«Фахівці з лікувальної фізичної культури та масажу в системі реабілітації» займаються в спеціально обладнаних аудиторіях, де вивчають не тільки прийоми лікувального масажу, але й опановують нові сучасні та альтернативні види масажу, а саме: антицелюлітний масаж, рефлексотерапію, таласотерапію, основи крапкового масажу, пост-ізометричну релаксацію, сегментарний масаж, основи східного масажу, елементи мануальної терапії, аромомасаж, апітерапію та ін. Для працюючих масажистів діють курси підвищення кваліфікації — «Дитячий масаж», «Тайський масаж» та семінари «Стоун-масаж, масаж Гуаша», «Антицелюлітна програма», «Аромотерапія».

«Кухар (ІІІ-VI розряд )» та «Кондитер (III — V розряд)» курсова підготовка та підвищення кваліфікації. Заняття проходять в спеціально обладнаних аудиторіях, де майбутні кухарі та кондитери вивчають секрети приготування страв української, європейської та східної кухонь; рецепти екзотичних салатів, кондитерських виробів, дієтичні та фірмові страви, психологічні аспекти обслуговування, а також освоюють тонкощі мистецтва оформлення страв та проходять практику і стажування в елітних ресторанах м. Києва. Діють семінари: «Святкове оформлення страв».

Серед молоді популярністю користуються професії «Бармена (4 розряд) — «Офіціант» (3 розряд)» та найприбутковіші на Україні професії «Гувернантка» та «Економка».

Проводиться також навчання за такими спеціальностями, як: «Адміністратор салонів краси та ресторанів», «Молодша медична сестра з догляду за хворим», «Продавець-консультант-касир» тощо.

Косметик

Візажист-стиліст

Перукар-універсал

Перукар-модельєр

Манікюр-педикюр

ЛФК та масаж

Кухар (III-VI р.)

01.12.2008

05.11.2008

05.11.2008

10.11.2008

05.11.2008

17.11.2008

10.11.2008

2100 грн

1000 грн

2100 грн

1200 грн

1200 грн

1400 грн

2000 грн

Всі спеціальності ліцензовані.

Видаються свідоцтва та сертифікати державного зразка.

Надається гуртожиток, готель.

Доступні ціни та поетапна оплата.

Безкоштовне працевлаштування.

ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО ІНСТИТУТУ!


04071, м. Київ, Лук’янівська, 65/67

тел.: (044) 417 20 10, тел/факс: 417-41-55

www.ipkprom.com.ua

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору