UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. Підсумки ІІІ Всеукраїнського рейтингу «ТОП-10 кращих кадровиків України»

Підсумки ІІІ Всеукраїнського рейтингу «ТОП-10 кращих кадровиків України»

24.09.2013 99052

18 вересня в Києві пройшла урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «ТОП-10 кращих кадровиків України-2013», який утретє поспіль проводить журнал «Кадровик України» за підтримки Міністерства соціальної політики України, Київського міського центру зайнятості, компанії «Ліга Закон», порталу Работа ЮА. У цьому році в Рейтингу взяли участь понад 170 професіоналів з усіх регіонів України — керівники і спеціалісти кадрових служб та служб персоналу провідних українських компаній, юристи і бухгалтери, які за функцональними обов’язками беруть участь у вирішенні кадрових питань.

Для всіх учасників був організований безкоштовний кадровий семінар від одного з кращих лекторів україни — Тетяни Мойсеєнко, яку читачі добре знають за статтями в журналі та семінарами, які проводить видавництво «Професійні видання».
Місця в Рейтингу розподілилися відповідно до суми балів, яку учасники набрали за результатами тестового завдання і вирішення двох практичних кейсів. Правильні відповіді з докладним обґрунтуванням доступні для учасників на сайті Рейтингу, а кращі рішення кейсових завдань будуть опубліковані в наступних номерах.

А тепер представляємо вашій увазі ТОП-10 кращих кадровиків України!

Переможець у номінації «Кращий кадровик України»
1 місце
Юзова Юлія Юріївна
, головний спеціаліст відділу фінансового забезпечення та управління персоналу Департаменту економічного, регіонального розвитку та торгівлі Херсонської обласної державної адміністрації, м. Херсон
2 місце

Семенов Денис Геннадійович
, начальник відділу кадрів ТОВ «Технополіс-1», м. Київ
3 місце
Руденко Катерина Миколаївна
, провідний юрисконсульт Автопідприємства Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України, м. Київ
4 місце

Кибенок Людмила Борисівна
, інженер з праці та кадрів, ТОВ «Компанія «Вітава», м. Славутич, Київська обл.
5 місце
Каманова Оксана Володимирівна
, старший інспектор з кадрів, Комунальне підприємство «Новомосковськтеплоенерго», м. Новомосковськ, Дніпропетровська обл.
6 місце

Фоміна Юлія Євгеніївна
, начальник відділу кадрів, ТОВ «Спецмехсервіс», м. Полтава
7 місце
Янок Людмила Петрівна
, самозайнята особа у сфері управління персоналом, м. Дубно, Рівненська обл.
8 місце
Сисенко Наталія Федорівна
, інспектор з кадрів Територіального центру соціального обслуговування Чигиринського району, м. Чигирин, Черкаська обл.
9 місце
Сліпченко Наталія Вікторівна
, менеджер з персоналу та кадрових питань, ТОВ «Аудиторська фірма «Київська аудиторська група», м. Київ
10 місце

Григорович Світлана Володимирівна
, доцент кафедри бізнес-адміністрування, керівник центру розвитку кар’єри Міжнародного інституту бізнесу, м. Київ

Усі учасники ТОП-10 були нагороджені почесними дипломами і подарунками від партнерів Рейтингу.

Юлія Юзова
, посівше перше місце в Рейтингу, здобула звання «Кращий кадровик України» і отримала подарунок від Організатора — сертифікат на 5000 грн, а також спеціальний подарунок від партнера Ретингу копанії «Ліга Закон» — сертифікат на безкоштовне підключення одного локального робочого місця та абонентське обслуговування на 6 місяців інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН Універсал Бізнес.

У спеціальній номінації «Вибір України»
, оголошеній організатором з метою привернути увагу широкої громадськості до професії кадровика як надзвичайно важливої, престижної і дуже складної, цього року перемогла Стасіцька Надія Миколаївна, менеджер з персоналу ТОВ «Підприємство «Авіс», м. Вінниця. Пані Надія була нагороджена почесним дипломом і отримала подарунок від Організатора — подорож на двох до Закарпаття, а також подарунки від партнерів Рейтингу — порталу Работа ЮА і сайту rabotaplus.ua

Урочиста церемонія нагородження завершилася святковим фуршетом, під час якого присутні змогли познайомитися, поспілкуватися, обмінятися контактами в невимушеній святковій атмосфері.

Вітаємо всіх учасників і переможців! Бажаємо невпинного професійного і кар’єрного росту, турботи роботодавців і вдячності працівників!



Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору