UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Методи управління персоналом
  5. Що таке "правильна мотивація" співробітників?

Що таке "правильна мотивація" співробітників?

14.11.2018 356Автор: Олександр Мавлідінов
Що таке "правильна мотивація" співробітників?

Що таке "правильна мотивація" співробітників?

14.11.2018     356Автор: 

Цікаво, як по-різному заохочують своїх працівників різні роботодавці в різних країнах світу.

Jobs.ua знайшов інформацію, щодо безпрецедентного вчинку одного з індійських міліонерів, власника великої компанії, яка працює над обробкою діамантів та торгує камінням.

Так, виявилось, що напередодні місцевого національного свята Дівалі, який у Індії сприймають так, як в нашій країні, наприклад, Новий рік, власник відомої компанії Hari Krishna Exporters подякував своїм співробітникам «за лояльність та відданість» не зовсім звичним чином.

Шістсот(!) лояльних, на думку власника робітників компанії, отримали від нього … новенькі авто Suzuki Maruti, ще близько тисячі(!) робітників … квартири та грошові премії.

Як виявляється, подарунком квартир співробітників цієї компанії вже складно здивувати: два роки тому, їхній неординарний бос вже робив схожі жести, коли за свою роботу, декілька сотень(!) людей отримали в подарунок помешкання для життя.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору