UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. Увага розшук: Національній поліції терміново потрібен власний«Лассард»

Увага розшук: Національній поліції терміново потрібен власний«Лассард»

31.08.2017 753Автор: Олександр Мавлідінов
Увага розшук: Національній поліції терміново потрібен власний«Лассард»

Увага розшук: Національній поліції терміново потрібен власний«Лассард»

31.08.2017     753Автор: 

Насправді, Jobs.ua попереджає, що бити на сполох зовсім не треба, бо мова йдеться про початок конкурсу на посаду керівника Поліцейської академії.

Спробувати себе в цьому напрямку може будь-який чинний український коп, за умови проходження спеціального тестування і співбесіди. Усім охочим потрібно заповнити анкету, розміщену на офіційному сайті патрульної поліції, та, у разі відповідності базовим вимогам, бути готовим до самого інтерв’ю.

Зі слів очільника Нацполіції України пана Князєва, анкети приймаються до 3 вересня, тому «потенційним лассардам» треба поквапитися. Також, Сергій Князєв розповів, що першого в історії України керівника Академії буде обрано за допомогою «окремої атестаційної комісії», спеціально створеної у Національній поліції для проведення цих тестувань.

Безпосередньо заняття для курсантів новоствореного закладу стартують у цьому листопаді в Києві. Першими слухачами курсів стануть новачки, які зараз прийшли працювати у патрульну поліцію. Новобранців будуть навчати згідно з вимогами сучасних стандартів, виховуючи поліцейських, котрі відповідають потребам нашого суспільства.

Голова Національної поліції також висловив своє щире сподівання на те, що першим цю історичну посаду обійматиме по-справжньому гідна її людина – самовідданий професіонал своєї справи.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору