UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Блог Jobs.ua
  5. Натхненні справою

Натхненні справою

14.12.2016 1181Автор: Олександр Мавлідінов
Натхненні справою

Натхненні справою

14.12.2016     1181Автор: 

Цього літа компанія «Робота Плюс» святкувала свій ювілей – два десятки років вдалої допомоги українцям у пошуках роботи чи, навпаки, кадрів. Це, не тільки рекордний для вітчизняної компанії строк існування – двадцятирічний шлях постійного розвитку, вдосконалення надання послуг та надбання безцінного досвіду у своєму, такому необхідному для суспільства, напрямку діяльності.

Започаткувавши компанію у непростому 1996 році, Генеральний директор «Робота Плюс» Наталія Олександрівна Коврина-Уяник, бізнес леді та цілеспрямована людина, зуміла не тільки об’єднати коло себе людей, які розуміли відповідальність та складність роботи, яка на них чекала. Справжній лідер у нестримному пориві до першості, вона змогла передати своїй команді важливість розуміння, що таке лідерство.

Одержуючи державні нагороди та займаючи призові місця у професійних конкурсах, компанія «Робота Плюс» завжди билася не за ринки збуту цієї сфери діяльності, а за власних читачів та користувачів, завойовуючи їх серця та отримуючи визнання, як справжня «народна компанія».

Сьогодні, назви таких друкованих видань, як «Терміново потрібні!» або «Пропоную роботу», для багатьох українців напряму асоціюються із вдалим працевлаштуванням. А, унікальний, однойменний з компанією інтернет-ресурс, який «Робота Плюс» презентувала у далекому 2002 році, став дійсно всеукраїнським порталом, що забезпечує ефективний пошук вакансій та резюме.

Гідно приймаючи такі нагороди, як «За вкладання у розвиток інтелектуального потенціалу України», «За активну роль у розвитку ринку українських ЗМІ», перемагаючи у номінаціях державного конкурсу «Кращій вітчизняний товар року», та із гордістю святкуючи нагородження Наталії Олександрівниміжнародним Орденом Королеви Анни «Честь Вітчизни», колектив компанії, у першу чергу, пишається саме своєю працею.

Цей труд колосальний! Навряд чи, хто небудь з читачів замислювався про те, хто, як і коли працює для того, щоб на початку тижня, українці мали можливість взяти у руки свіжий випуск журналу «Пропоную роботу»? чи ознайомитися із розсилкою актуальних вакансій , першими отримуючи шанс на отримання бажаної роботи?

Над усім цим, кожен день працює велика та дружня родина «Роботи Плюс», розробляючи власні «ноу хау» програми, які сприяють покращенню юзабіліті інтернет-ресурсу, прискіпливо вивчаючи ринки праці України та світу, ретельно перевіряючи інформацію, що розміщена на сайтах компанії, запроваджуючи журналістські розслідування та дослідження , консультуючись та створюючи соцопитування, пропонуючи унікальні думки щодо новин у житті країнита її трудовому законодавстві.

Кожного дня, ми пишаємося нашою працею, надихаючись прикладом керівництва та розуміючи відповідальність перед партнерами та користувачами.

Ця стаття відкриває новий ряд оповідань про непросту працю багатьох департаментів компанії «Робота Плюс» та запрошує читача «за лаштунки» нашого напрямку діяльності де він зможе зрозуміти масштаби відповідальності та гордості за свою працю, як це відчувають працівники компанії.

Ласкаво просимо до несподіваного світу «матриці», який забезпечує звичний кожному, ефективний та «простий», але тільки на перший погляд, пошук роботи в Україні та світі.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору