UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Агрохолдниг "Мрія" в Тернополі

Агрохолдниг "Мрія"

 Заблокована Перевірено
На сайті з 15 серпня 2012

Опис компанії

«МРІЯ Агрохолдинг» - вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, заснований у в 1992 році. На сьогодні земельний банк компанії становить 165 тис. га, які розташовані у Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській та Рівненській областях. Агрохолдинг вирощує пшеницю, соняшник, картоплю, кукурудзу, сою, ріпак, ячмінь, горох, гречку і сорго. Компанія має значний досвід у сільгоспвиробництві, який її співробітники вміло поєднують із застосуванням передових технологій, сучасного обладнання й сільськогосподарської техніки, а також з ефективним всебічним і раціональним використанням природних та земельних ресурсів.

«МРІЯ» використовує власні елеватори і зерносховища загальною потужністю 445 тис. тонн, а також насіннєвий завод. Найбільші елеватори «МРІЇ» розташовані в смт. Козова, м. Борщів, с. Деренівка. Загальна потужність «банок» кожного з них складає 100 тис. тонн. Тут зберігається зерно кукурудзи, пшениці, ріпаку, соняшнику і сої. Також до складу «МРІЇ» входять два крохмальні заводи й два сучасних картоплесховища загальною місткістю 100 тис. тонн.

Завод з обробки та виведення насіння розташований у м. Хоростків (Тернопільська область). Тут обробляється 300 тонн високоякісного насіння на день, при цьому чистота насіння сягає 99,8%. Збереження насіння забезпечують сховища загальною місткістю 70 тис. тонн. Таким чином, «МРІЯ» зменшує свою залежність від зовнішніх постачальників, контролює якість продукції, а також отримує можливість знижувати ціни.

Показати контакти

Вакансії в Агрохолдниг "Мрія"

У цієї компанії на даний момент немає активних вакансій.

Часто шукають

↑ Вгору