UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Амальгама Люкс в Миколаєві

Амальгама Люкс

 Заблокована Перевірено
На сайті з 15 листопада 2006

Опис компанії

ТОВ «Амальгама Люкс» - виробниче підприємство косметичної галузі України. Наша компанія займає лідируючу позицію на вітчизняному косметичному ринку з виробництва та реалізації косметичних засобів проти лупи, догляду за шкірою волосистої частини голови та волоссям.

ТОВ «Амальгама Люкс» належать відомі торгові марки, що завоювали своєю якістю визнання та довіру споживачів і стали народними косметичними брендами. Це перевірена роками і є одним із найефективніших засобів проти лупи СУЛЬСЕНА® , улюблений всіма ЖИДКИЙ КРЕМ ДЛЯ РУК® , знайомі всім з дитинства креми ДЕТСКИЙ , ЗАЙЧИК® , ДЮЙМОВОЧКА® , засоби гігієни косметичної серії ТЕТ-А-ТЕТ® тощо.
У нашій компанії працюють висококваліфіковані фахівці: косметологи-розробники, хіміки-аналітики, технологи, які у своїй роботі керуються передовими науковими досягненнями та багаторічним професійним досвідом. У процесі створення рецептур застосовуються новітні знання у галузі косметології та інноваційні розробки від визнаних лідерів світового косметичного та фармацевтичного ринку сировини, що дозволяє створювати продукти, що відповідають міжнародним стандартам якості. Формули косметичних виробів компанії «Амальгама Люкс» засновані на оптимальному поєднанні активних та функціональних компонентів, спрямованих на максимальне досягнення заявленого результату, та забезпечують косметичним виробам натуральність, корисність та ефективність.
Рецептури косметичних засобів ТОВ «Амальгама Люкс» поєднують у собі все найкраще – багаторічні традиції та секрети косметичного виробництва, передові технології та останні наукові розробки у галузі косметології. Ми з гордістю застосовуємо професійні досягнення наших попередніх поколінь та вдосконалюємо свої: посилюємо методи контролю якості, освоюємо сучасні підходи до створення нових видів косметичних засобів, впроваджуємо інноваційні технології виробництва.
В основі косметичних виробів нашої компанії лежить "жива" концепція, тобто використання біологічно активних речовин природного походження. Адже природа - невичерпне джерело краси, істинної та вічної, а застосування сучасних біохімічних технологій дозволяє нам виробляти ефективну та конкурентоспроможну продукцію європейського рівня.
Ми використовуємо ергономічну, сучасну упаковку та комплектуючі. Це забезпечує необхідну безпеку косметичних виробів і повний комфорт у застосуванні.
Наша компанія - це вдале поєднання багаторічного досвіду, ентузіазму та високого професіоналізму. Натхнення, наполегливість та цілеспрямованість нашої команди професіоналів принесли свої плоди. Сьогодні наша продукція має численну аудиторію відданих шанувальників.
Репутацію компанії «Амальгама Люкс» створює позитивна думка споживачів, які віддають перевагу нашим косметичним засобам. І це не дивно, адже «Амальгама Люкс – це якісна косметика за правильні гроші».

Показати контакти

Вакансії в Амальгама Люкс


Часто шукають

↑ Вгору